Lege 9
Catalog JURIDICE.ro: PROFESIONIŞTI
 

Locuri vacante de notari

10 august 2010 | juridice.ro
3.579 citiri
Print Friendly
 
Probleme dificile de drept comercial

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 559 din data de 9 august 2010 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 1842/2010 privind actualizarea numarului locurilor vacante destinate examenului de notar public pentru notarii stagiari si solutionarii cererilor de schimbare a sediilor birourilor notariale in anul 2010.

Ordinul a fost emis in baza Adresei nr. 1878/2010, prin care a fost inaintata catre Ministerul Justitiei Hotararea Consiliului Uniunii Nationale a Notarilor Publici nr. 166 din 17 iunie 2010, privind propunerea de actualizare a numarului notarilor publici si al birourilor notariale pentru anul 2010, cu privire la numarul locurilor vacante destinate examenului de notar public pentru notarii stagiari si solutionarii cererilor de schimbare a sediilor birourilor notariale.

Ordinul prevede ca cele 2.109 locuri ocupate de notarii publici in functie din localitatile aflate in circumscriptia fiecarei judecatorii si din municipiul Bucuresti se actualizeaza cu 114 locuri vacante destinate examenului de notar public pentru notarii stagiari si cu 10 locuri vacante destinate solutionarii cererilor de schimbare a sediilor birourilor notariale.

In anexele 1-15 la ordin sunt prezentate in mod detaliat locurile vacante, intocmite pentru fiecare camera a notarilor publici, iar anexa nr. 16 cuprinde o situatie centralizata privind actualizarea numarului de notari publici in anul 2010.


Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICECursuri
5-9 august: Dificultăți în sistemul de gestionare a achizițiilor publice în noile condiții legislative    12-16 august: Managementul riscului și guvernanța corporativă    12-16 august: Expert legislația muncii    12-16 august: Recuperare debite    12-16 august: Funcționar administrativ    12-16 august: Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene    19-23 august: Managementul și gestiunea problemelor de mediu    19-23 august: Control intern și control financiar preventiv    19-23 august: Expert prevenire și combatere a corupției    19-23 august: Managementul comunicării, relațiilor publice și situațiilor de criză    19-23 august: Managementul gestiunii și arhivării documentelor    28 august - 13 septembrie: Pregătire pentru admitere Notariat    4-6 septembrie: Raţionament logic pentru examenele de admitere în Magistratură    8-22 septembrie: Inspector resurse umane. REVISAL    18-20 septembrie: Interviu pentru admitere în Magistratură, Barou şi Notariat    21 septembrie - 5 octombrie: Inspector securitate și sănătate în muncă    21 septembrie - 27 noiembrie: Limba engleză pentru avocați     21 septembrie - 27 noiembrie: Limba engleză pentru magistrați     2 octombrie - 15 noiembrie: Admitere Magistratură și INMLasă un răspuns

Return to Top ▲Return to Top ▲
Proiecte JURIDICE.ro
UNBR
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
Directia Nationala Anticoruptie
Consiliul Superior al Magistraturii
Ministerul Public
Centrul de Studii de Drept European
Curtea de Arbitraj Comercial si Maritim Constanta
Uniunea Colegiilor  Consilierilor Juridici
ARDAE
Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii
Baroul Ilfov
Camera de Comerti si Industrie a Romaniei
Consiliul de Mediere
Universitatea Lucian Blaga- Sibiu - Facultatea de Drept Simion Barnutiu
Universitatea Alexandru Ioan Cuza - Facultatea de Drept
Universitatea Romano-Americana
Universitatea de Vest - Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative
UN YOUTH ROMANIA
ELSA Oradea
ELSA Romania
ELSA Timisoara
ELSA Cluj
Liga Studentilor Romani din Strainatate
ELSA Bucuresti
Asociatia Studentilor in Drept
EURO BEST TEAM
isoLEX
CRYSTAL DENTAL CLINIC
LUPU & PARTNERS
LEX ACADEMY
GRIMBERG
RENTROP & STRATON
EXPERT AKTIV GROUP
ESET
CLUB T
Wolters Kluwer Romania
POPOVICI NITU & ASOCIATII
SAVESCU & ASOCIATII
DLA Piper
BONDOC & ASOCIATII
OGLINDA & PARTNERS
PIPEREA & ASOCIATII
STANCULESCU GABUREAC
SORA & ASOCIATII
POPESCU LAW GROUP
CMS Romania
ROS & ASOCIATII
LUPSA & ASSOCIATES
EY Law
RADULESCU MUSOI
CATUNA & ASOCIATII
ONV LAW
LEAUA & ASOCIATII
BEJ TAREAN CALIN
IONESCU SAVA
DOBRINESCU DOBREV
DUNCEA STEFANESCU & ASOCIATII
LIVESCU & ASOCIATII
SINESCU NAZAT
VASILIU MICLEA
MARES DANILESCU MARES
VILAU & ASOCIATII

Dezbateri juridice