Note noutăţi legislative (Lege 9)
Catalog JURIDICE.ro: PROFESIONIŞTI
 

Locuri vacante de notari

10 august 2010 | JURIDICE.ro, juridice.ro
3.583 citiri
Print Friendly
 
Probleme dificile de drept civil 2015

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 559 din data de 9 august 2010 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 1842/2010 privind actualizarea numarului locurilor vacante destinate examenului de notar public pentru notarii stagiari si solutionarii cererilor de schimbare a sediilor birourilor notariale in anul 2010.

Ordinul a fost emis in baza Adresei nr. 1878/2010, prin care a fost inaintata catre Ministerul Justitiei Hotararea Consiliului Uniunii Nationale a Notarilor Publici nr. 166 din 17 iunie 2010, privind propunerea de actualizare a numarului notarilor publici si al birourilor notariale pentru anul 2010, cu privire la numarul locurilor vacante destinate examenului de notar public pentru notarii stagiari si solutionarii cererilor de schimbare a sediilor birourilor notariale.

Ordinul prevede ca cele 2.109 locuri ocupate de notarii publici in functie din localitatile aflate in circumscriptia fiecarei judecatorii si din municipiul Bucuresti se actualizeaza cu 114 locuri vacante destinate examenului de notar public pentru notarii stagiari si cu 10 locuri vacante destinate solutionarii cererilor de schimbare a sediilor birourilor notariale.

In anexele 1-15 la ordin sunt prezentate in mod detaliat locurile vacante, intocmite pentru fiecare camera a notarilor publici, iar anexa nr. 16 cuprinde o situatie centralizata privind actualizarea numarului de notari publici in anul 2010.


Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICECursuri
2-6 septembrie: Expert achiziții publice    2-6 septembrie: Inspector salarii    3-5 septembrie: Expert relații externe    3-6 septembrie: Contabilitatea instituțiilor publice    3-6 septembrie: Managementul gestiunii și administrării patrimoniului public și privat al statului    4-6 septembrie: Raţionament logic pentru examenele de admitere în Magistratură    4-12 septembrie: Expert legislația muncii    8-22 septembrie: Inspector resurse umane. REVISAL    10-13 septembrie: Contractul: încheiere, modificare, încetare și efecte, în conformitate cu prevederile noului Cod civil    10-13 septembrie: Expert legislația muncii    10-13 septembrie: Auditul intern în sectorul public    10-13 septembrie: Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene    10-13 septembrie: Managementul performanței instituțiilor publice    17-19 septembrie: Managementul proiectelor    17-20 septembrie: Control intern și control financiar preventiv    17-20 septembrie: Managementul și gestiunea deșeurilor    17-20 septembrie: Managementul riscului și guvernanța corporativă    18-20 septembrie: Interviu pentru admitere în Magistratură, Barou şi Notariat    21 septembrie - 5 octombrie: Inspector securitate și sănătate în muncă    21 septembrie - 27 noiembrie: Limba engleză pentru avocați    21 septembrie - 27 noiembrie: Limba engleză pentru magistrați    2-23 octombrie: Pregătire pentru examenul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri    2 octombrie - 15 noiembrie: Admitere Magistratură și INM    25-28 octombrie: Drepturile omului și migrație (ed. 2)


JURIDICE
Catalog profesionişti [for life]

Lasă un răspuns

Return to Top ▲Return to Top ▲
Proiecte JURIDICE.ro
UNBR
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
Directia Nationala Anticoruptie
Consiliul Superior al Magistraturii
Ministerul Public
Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii
Baroul Ilfov
Uniunea Colegiilor  Consilierilor Juridici
Camera de Comerti si Industrie a Romaniei
Centrul de Studii de Drept European
Curtea de Arbitraj Comercial si Maritim Constanta
Consiliul de Mediere
ARDAE
Universitatea Lucian Blaga- Sibiu - Facultatea de Drept Simion Barnutiu
Universitatea Romano-Americana
Universitatea de Vest - Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative
Universitatea Alexandru Ioan Cuza - Facultatea de Drept
ELSA Timisoara
Asociatia Studentilor in Drept
ELSA Cluj
ELSA Romania
ELSA Oradea
Liga Studentilor Romani din Strainatate
UN YOUTH ROMANIA
ELSA Bucuresti
RENTROP & STRATON
EURO BEST TEAM
LUPU & PARTNERS
EXPERT AKTIV GROUP
LEX ACADEMY
GRIMBERG
isoLEX
CRYSTAL DENTAL CLINIC
CLUB T
ESET
Wolters Kluwer Romania
POPOVICI NITU & ASOCIATII
SAVESCU & ASOCIATII
OGLINDA & PARTNERS
PIPEREA & ASOCIATII
BONDOC & ASOCIATII
STANCULESCU GABUREAC
SORA & ASOCIATII
POPESCU LAW GROUP
DLA Piper
CMS Romania
ROS & ASOCIATII
RADULESCU MUSOI
LUPSA & ASSOCIATES
ONV LAW
CATUNA & ASOCIATII
EY Law
LEAUA & ASOCIATII
BEJ TAREAN CALIN
SINESCU NAZAT
DUNCEA STEFANESCU & ASOCIATII
DOBRINESCU DOBREV
VASILIU MICLEA
IONESCU SAVA
VILAU & ASOCIATII
MARES DANILESCU MARES
LIVESCU & ASOCIATII

Dezbateri juridice