Lege 9
Catalog JURIDICE.ro: PROFESIONIŞTI
 

Criteriile de acordare a burselor elevilor din invatamantul preuniversitar

3 noiembrie 2011 | Juridice.ro
2.845 citiri
Print Friendly
 
Probleme dificile de drept civil 2015

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 768 din data de 1 noiembrie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5576/2011 privind aprobarea Criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din invatamantul preuniversitar de stat.

Actul normativ precizeaza ca bursele reprezinta un sprijin material, vizand protectia sociala si stimularea elevilor care obtin rezultate foarte bune la invatatura si disciplina si se acorda din bugetele locale ale unitatilor administrativ-teritoriale de care apartin unitatile de invatamant preuniversitar.

Bursele de care pot beneficia elevii de la cursurile cu frecventa din invatamantul preuniversitar de stat sunt: burse de performanta, burse de merit, burse de studiu si burse de ajutor social.

Actul normativ precizeaza in detaliu criteriile generale in baza carora se acorda fiecre din bursele mentionate mai sus.

Criteriile specifice de acordare a burselor de performanta, a burselor de merit, a burselor de studiu si a celor de ajutor social se stabilesc anual in consiliile de administratie ale unitatilor de invatamant, in limitele fondurilor repartizate si in raport cu integralitatea efectuarii de catre elevi a activitatilor scolare.


Cuvinte cheie:
JURIDICECursuri
3-17 august: Manager resurse umane    3-17 august: Inspector securitate și sănătate în muncă    3-17 august: Auditor de mediu     4-18 august: Expert accesare fonduri structurale    5-9 august: Dificultăți în sistemul de gestionare a achizițiilor publice în noile condiții legislative    5-9 august: Evaluator proiecte    5-9 august: Managementul și gestiunea deșeurilor    5-9 august: Auditul intern în sectorul public    5-9 august: Contabilitatea instituțiilor publice    12-16 august: Managementul riscului și guvernanța corporativă    12-16 august: Expert legislația muncii    12-16 august: Recuperare debite    12-16 august: Funcționar administrativ    12-16 august: Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene    19-23 august: Managementul și gestiunea problemelor de mediu    19-23 august: Control intern și control financiar preventiv    19-23 august: Expert prevenire și combatere a corupției    19-23 august: Managementul comunicării, relațiilor publice și situațiilor de criză    19-23 august: Managementul gestiunii și arhivării documentelor    28 august - 13 septembrie: Pregătire pentru admitere Notariat    4-6 septembrie: Raţionament logic pentru examenele de admitere în Magistratură    8-22 septembrie: Inspector resurse umane. REVISAL    18-20 septembrie: Interviu pentru admitere în Magistratură, Barou şi Notariat    21 septembrie - 5 octombrie: Inspector securitate și sănătate în muncă    21 septembrie - 27 noiembrie: Limba engleză pentru avocați     21 septembrie - 27 noiembrie: Limba engleză pentru magistrați     2 octombrie - 15 noiembrie: Admitere Magistratură și INMLasă un răspuns

Return to Top ▲Return to Top ▲
Proiecte JURIDICE.ro
UNBR
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
Ministerul Public
Directia Nationala Anticoruptie
Consiliul Superior al Magistraturii
Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii
ARDAE
Baroul Ilfov
Centrul de Studii de Drept European
Uniunea Colegiilor  Consilierilor Juridici
Consiliul de Mediere
Curtea de Arbitraj Comercial si Maritim Constanta
Camera de Comerti si Industrie a Romaniei
Universitatea Lucian Blaga- Sibiu - Facultatea de Drept Simion Barnutiu
Universitatea Alexandru Ioan Cuza - Facultatea de Drept
Universitatea Romano-Americana
Universitatea de Vest - Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative
ELSA Cluj
UN YOUTH ROMANIA
ELSA Bucuresti
Liga Studentilor Romani din Strainatate
ELSA Oradea
Asociatia Studentilor in Drept
ELSA Timisoara
ELSA Romania
EURO BEST TEAM
EXPERT AKTIV GROUP
GRIMBERG
RENTROP & STRATON
CRYSTAL DENTAL CLINIC
isoLEX
LUPU & PARTNERS
LEX ACADEMY
CLUB T
ESET
Wolters Kluwer Romania
POPOVICI NITU & ASOCIATII
SAVESCU & ASOCIATII
SORA & ASOCIATII
POPESCU LAW GROUP
OGLINDA & PARTNERS
STANCULESCU GABUREAC
DLA Piper
PIPEREA & ASOCIATII
BONDOC & ASOCIATII
CMS Romania
ROS & ASOCIATII
LUPSA & ASSOCIATES
CATUNA & ASOCIATII
ONV LAW
RADULESCU MUSOI
EY Law
BEJ TAREAN CALIN
LEAUA & ASOCIATII
VASILIU MICLEA
MARES DANILESCU MARES
IONESCU SAVA
VILAU & ASOCIATII
SINESCU NAZAT
LIVESCU & ASOCIATII
DUNCEA STEFANESCU & ASOCIATII
DOBRINESCU DOBREV

Dezbateri juridice