CLUB DEZBATERI
SSJ Internship
 
ESSENTIALS: Te fură scaunul! | Gheorghe Buta
Drept penal
www.dreptulpenal.ro
Cărţi de specialitate | Avocaţi cu experienţă

Aplicarea principiului legii penale mai favorabile

13 aprilie 2012 |
 | 1 comentariu
1.498 citiri
Print Friendly
 
Studentii la drept nu au voie sa fure

Ministerul Justiţiei a dat publicității demersurile cu privire la elaborarea, de către un colaborator extern, a unei Documentări privind aplicarea principiului legii penale mai favorabile, documentul întocmit in acest sens de către dl. conf. univ. dr. Florin Streteanu.

Elaborarea unei documentări privind aplicarea principiului legii penale mai favorabile a avut în vedere preconizata intrare în vigoare a noilor reglementări penale şi procesual penale şi complexitatea activităţii de pregătire a punerii în aplicare a acestora.

Demersul reflectă preocuparea şi efortul constant al Ministerului Justiţiei atât în ceea ce priveşte elaborarea actelor normative, cât şi în ceea ce priveşte semnalarea aspectelor de impact legate de aplicarea acestora.


Cuvinte cheie: ,
UJMAG


Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Aplicarea principiului legii penale mai favorabile”

  1. Ovidiu Sterian spune:

    Multă sănatate şi putere de muncă domnului profesor Streteanu şi succes în cadrul candidaturii sale pentru funcţia de decan al Facultaţii de Drept din cadrul Universităţii Babeş – Bolyai Cluj!

Dumneavoastră ce părere aveți?

кредит наличными онлайнтинькофф кредитная карта Return to Top ▲Return to Top ▲