|
proces litigiu de munca.am lucrat 5 luni, nu am primit salariul.m-am adresat tribunalului, am primit o parte din bani,m-am adresat curtii,am primit alta parte, am cerut revizuirea am primit ultima transa de bani.drepturile salariale le-am primit, fiindca totusi a hotarat angajatorul sa mi le trimita prin mandat postal, nu era vreo hotarare judecatoreasca.de la inceputul procesului am avut un judecator, care a procedat numai in baza art.156 c.pr.c,nu si 286-287 c.muncii.judecatorul a fost transferat la curte,apoi o sa judece si revizuirea,nu mi s-a aprobat recuzarea.aspectul ce ma intereseaza este:in carnetul de munca am inregistrat salariul minim pe economie,fara niciun act.banii primiti sunt conform intelegerii scrise dintre mine si angajator pe baza de semnatura.judecatorul spune ca daca este trecut minimul in carnet este f.bine, nu trebuie trecut salariul primit.ce pot face,avocatul meu a ramas fara cuvinte in situatia mea, fiindca sustine art.41-48 c.muncii, iar art.17 c.muncii prin actul incheiat dintre angajator si mine pe baza de semnatura.va multumesc
|