|
Am si eu urmatoarea problema:am fost angajata la o firma ca inginer chimist, si de curand mi-am bagat demisia si sunt in preaviz, la angajare am semnat la contractul de munca si un act aditional in care nu era specificata nicio suma, cum ca timp de 2 ani nu plec din firma. In acel act scrie ca investesc in dezvoltarea mea profesionala si dak plec mai devreme de 2 ani trebuie sa le platesc o suma care a fost adaugata dupa ce eu am semnat acel act,suma de 1200 ron.Eu nu am beneficiat de nicio specializare, nu am primit niciun certificat, nu am niciun astfel de act care sa dovedeasca ca m-au specializat.In plus acel act nu are niciun numar de inregistrare, si nici data , as dorii sa stiu si eu cat de valabil este acel act, si dak este folosit doar pentru intimidare?????? Mai am 4 zile si termin preavizul, si ei nu mi-au dat nici salariul pe luna noiembrie, am de luat salariul pe luna noiembrie, preavizul, 10 zile de concediu de odihna si o garantie de 10 zile oprita la angajare ca sa se asigure ca stau in preaviz, cum pot sa imi recuperez acesti bani?Va multumesc!!!
|