Acum este 02 Sep 2010, 20:30

Ora este UTC + 3

Discutii Juridice

Ultimele subiecte

•   Ce să cer și cum să motivez o cerere? [0 raspunsuri]
•   Ord. si Instructiunile MAI nepublic. in M.O.- efecte jur. [31 raspunsuri]
•   acceptarea de mostenire [0 raspunsuri]
•   pensie alimentara [0 raspunsuri]
•   SERVITUTE TEREN IPOTECAT?SE POATE ACORDA? [3 raspunsuri]
•   admitere la inm sau magistratura [12 raspunsuri]
•   Donatie [0 raspunsuri]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Exista posibilitatea de transfer? Cum sa nu pierd vechimea?
MesajScris: 15 Feb 2010, 15:37 
Neconectat
Evalueaza forumul

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Lucrez de 3 ani si jum la o firma ( srl). Seful este administratorul a 2 firme, cu acelasi profil( sa zicem firma x si firma y). Locatia in care lucrez eu nu mai este profitabila si este singura din orasul in care imi desfasor activitatea care a ramas pe firma x. Prin urmare, s-a hotarat ca incepand cu data de 01.03.2010 ( cand expira contractul de chirie), locatia sa se inchida si sa se deschida alta...in alt loc ( tot in oras si in acelasi cartier) dar pe firma y, iar eu sa fiu mutata acolo. Deci am inteles ca o sa ma puna sa semnez demisia pe firma x si angajarea pe firma y. Am inteles ca in acest caz se pierde toata vechimea pe care o am la ei, adica daca ma pun sa semnez pe firma y si dupa 2 luni vor sa ma dea afara nu am drept la somaj. Voiam sa intreb daca exista o alta varianta, pentru ca practic e acelasi administrator, daca mai exista transferul si daca ma pot muta de pe o forma pe alta cu continuitate. Nu vreau sa am vreo surpriza. Mentionez ca in locatia noua o sa fiu singura angajata ( specific acest lucru deoarece am inteles ca daca m-ar da afara nu ar mai avea voie sa angajeze pe altcineva timp de 6 luni). Ii cunosc si stiu ca mai bine ar prefera sa ma dea pe mine afara ( pt ca sunt veche si o sa am pretentii salariale dupa 3 ani jum) si sa angajeze pe cineva nou care o " sa joace dupa cum i se canta". Vreau sa stiu ce am de facut in anumite situatii. Daca se poate atasa un act aditional, ceva cum ca practic sunt mutata la alta firma.
Va multumesc

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 3