Promovari la Casa de Insolventa TRANSILVANIA
16 februarie 2010 | JURIDICE.ro
Consecventi principiului asumat de valorizare primordiala a performantei, asociatii Casei de Insolventa TRANSILVANIA, una dintre societatile de prima marime de pe piata insolventei din Romania, au decis promovarea unora dintre membrii cheie ai echipei sale profesionale. Anul 2009 a fost un an al dezvoltarii accelerate pentru CITR, atat din punct de vedere teritorial, cat mai ales din punct de vedere al proiectelor preluate si al echipelor chemate sa le gestioneze. Eficienta si flexibilitatea dovedite pe parcursul unui an dificil, dar plin de provocari pentru societatile de insolventa trebuie stimulate, prin recunoasterea acestora de catre managing board-ul societatii.
Andreea Anghelof si Nicolae-Octavian Rusu, partners in cadrul societatii noastre au fost promovati la pozitia de senior partner. Echipa manageriala a fost extinsa prin includerea a patru dintre executive associates in managing board. Adrian Lotrean, Silvana Dalea, Georgeta Varian si Bogdan Gorde au fost numiti partners ai companiei.
Andrei Cionca – Managing Partner al CITR: „Politica de dezvoltare anuntata anul trecut, cu ocazia acordarii calitatii de partner colegilor nostri Andreea Anghelof si Nicolae Rusu a dat roade. In acest moment avem proceduri de anvergura in aproape toate zonele tarii, conduse atat de la sediul central, cat si de filialele din Bucuresti, Oradea, Timisoara, Brasov, Sibiu, Satu Mare. Gestiunea eficienta a portofoliului nostru necesita consolidarea de noi filiale si echipe de lucru. Acesta este principalul obiectiv al noilor senior partners Andreea Anghelof si Nicolae-Octavian Rusu care, alaturi de ceilalti senior partners ai societatii, vor contribui la consolidarea pozitiei noastre pe piata insolventei.
De asemenea, dobandirea de catre cei mai experimentati si valorosi executive associates ai firmei a calitatii de partner o apreciez ca un pas natural in cadrul strategiei globale de dezvoltare a firmei. Climatul economic in care ne aflam de ceva vreme, plin de provocari pentru breasla noastra, solicita de la practicienii in insolventa largirea orizontului profesional si asumarea de noi responsabilitati. Consider noua pozitie acordata celor patru noi partners atat o recunoastere a rezultatelor de pana acum, cat si un impuls spre dezvoltarea lor ca piloni ai sistemului CITR.”
DETALII DESPRE PRACTICIENII IN INSOLVENTA PROMOVATI
SENIOR PARTNERS:
Andreea Anghelof este practician in insolventa membru al UNPIR din anul 2007. Din ianuarie 2009 a avut calitatea de partner al CITR. Anterior cooptarii sale in managing board-ul CITR, Andreea Anghelof a indeplinit functii de executive associate al societatii noastre. A absolvit cursurile Facultatii de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara in anul 2003, parcursul sau educational incluzand si urmarea Cursului de Studii postuniversitare Rezolvarea amiabila a conflictelor organizat de Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii a Universitatii „Babes-Bolyai”. Domeniile juridice in care Andreea Anghelof este specializata sunt cu preponderenta cantonate in domeniile dreptului insolventei, lichidarilor voluntare, dreptului contractelor si dreptului de proprietate mobiliara si imobiliara. Andreea Anghelof are o importanta experienta privind procedurile de insolventa si de lichidare voluntara, activand in domeniu de peste 6 ani. Coordoneaza activitatea filialelor din Bucuresti si Brasov ale CITR, conducand o echipa de 13 practicieni in insolventa, avocati, juristi, economisti si specialisti in marketing.
Nicolae-Octavian Rusu este practician in insolventa, membru al UNPIR din anul 2007. Din ianuarie 2009 a avut calitatea de partner al CITR. Anterior cooptarii sale in managing board-ul CITR, Nicolae Rusu a indeplinit functii de executive associate si coordonator al Departamentului Management Organizational al societatii noastre. A absolvit cursurile Facultatii de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca in anul 2000, precum si masterul de Drept si Administratie Publica al aceleiasi prestigioase institutii. Este avocat, membru al Baroului Cluj din 2009. Detine de asemenea calitatea de mediator. Are o experienta aprofundata in domeniul vast al procedurilor de insolventa si de lichidare voluntara, desfasurandu-si activitatea profesionala in domeniu de peste 6 ani. Noul senior partner coordoneaza activitatea unei echipe de lucru formata din 10 profesionisti in domeniu, gestionand proiecte localizate in cinci judete ale tarii. Nicolae Rusu este interesat si de aspectele teoretice ale domeniilor sale de interes, participand la activitatea stiintifica cu lucrari publicate in reviste de specialitate sau sustinute in cadrul conferintelor stiintifice.
PARTNERS:
Adrian Lotrean este practician in insolventa definitiv, membru al UNPIR din anul 2007. A absolvit cursurile Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii de Vest Timişoara, in anul 2002, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, precum si cursul de master in Expertiza contabila si evaluare al aceleiasi prestigioase institutii.
De asemenea, a absolvit cursurile Facultatii de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca in anul 2007, specializarea Drept comunitar. Este avocat, membru al Baroului Bucuresti din 2009. A fost consultant financiar, in perioada 2003-2007.
Adrian Lotrean a publicat lucrari de profil in reviste de specialitate si a sustinut comunicari in cadrul conferintelor stiintifice ale breslei.
Silvana Dalea este practician in insolventa definitiv membru al UNPIR din anul 2007. Anterior conferirii calitatii de partner al CITR, Silvana Dalea a indeplinit functii de executive associate al societatii noastre. A absolvit cursurile Facultatii de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara, fiind avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din anul 2009. Silvana Dalea are o semnificativa experienta privind procedurile de insolventa si de lichidare voluntara, activand in domeniu de peste 5 ani, la societati de insolventa importante din vestul si centrul tarii. In prezent raspunde de activitatea curenta a filialei CITR din Timisoara.
Georgeta Varian este practician in insolventa membru al UNPIR din anul 2009. Din 2008 este executive associate al societatii noastre, punand astfel bazele promovarii sale la pozitia de partner. A absolvit cursurile Facultatii de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca in anul 2005, precum si doua cursuri de master, in Drept Civil, respectiv Management Performant. A acumulat o experienta generala juridica pe parcursul celor 5 ani de la absolvire, precum si una specifica procedurilor de insolventa de peste 3 ani. Este vorbitoare curenta de engleza, franceza si italiana.
Bogdan Gorde este practician in insolventa definitiv, membru al UNPIR din anul 2007. A absolvit cursurile Facultatii de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca in anul 2002, dobandind intre timp o experienta juridica de peste 7 ani. Din anul 2003 este un membru de incredere al echipei noastre, fiind executive associate din anul 2008. Este vorbitor avansat de engleza si de maghiara.
In prezent, Bogdan Gorde coordoneaza activitatea curenta a filialei CITR din Oradea.
DESPRE CASA DE INSOLVENTA TRANSILVANIA
Casa de Insolventa TRANSILVANIA este unul dintre jucatorii de top de pe piata nationala de practicieni in insolventa, din perspectiva cifrei de afaceri si a numarului de specialisti cooptati in cadrul echipei. Firma a fost constituita in anul 2007 de catre Andrei Cionca, Oana Luca si Radu Lotrean, anteriori asociati in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase societati comerciale profesionale de practicieni in reorganizare si lichidare din tara. In ianuarie 2008 numarul asociatilor a crescut la patru, prin cooptarea lui Vasile Godinca-Herlea.
In ultimii cinci ani ne-am numarat in mod constant printre cele mai importante firme de insolventa, conform statisticilor UNPIR.
In anul 2006 CITR a detinut pozitia de lider pe piata de profil, cu o cota de 12,55%. Performanta a fost repetata, prin prisma cifrei de afaceri conform statisticilor UNPIR, si in anul 2007 CITR situandu-se pe primul loc pe piata nationala de profil.
In anul 2009, din punct de vedere al politicii de extindere teritoriala si de intarire a echipelor de lucru, CITR si-a atins obiectivele propuse. Astfel, acoperirea la nivel national este realizata prin filialele si bazele noastre logistice din Cluj, Bucuresti, Bihor, Timisoara, Alba, Hunedoara, Satu Mare, Sibiu, Mures, Salaj, Braşov.
Cei 15 practicieni în insolventa ai societatii coordoneaza 15 echipe de lucru, constituite din jurişti executivi, jurişti debutanti, economisti, consilieri marketing, societatea ingloband peste 50 de specialisti la nivel national.
Anul 2009 a adus in portofoliul de peste 300 de proceduri al societatii noastre companii in insolventa de anvergura, care s-au alaturat celor deja existente (SC CUG SA Cluj-Napoca, SC RULMENTUL SA Brasov, SC PETROLSUB SA Suplacu de Barcau, SC FEROPLAS SA Petrosani, SC VLADEASA SA Huedin, SC MEDA SA Oradea, SC CST FADINI SRL Timisoara, SC DAF CONSTRUCT SRL Timisoara s.a.m.d.), cum ar fi: CONSTRUCTII FEROVIARE SA Cluj si CONSTRUCTII FEROVIARE SA Timisoara, TELEZIMEX SA Cluj, PALTINIŞ LEASING SRL Sibiu, LEONARDO SRL Bihor, TOFAN GROUP INTERNATIONAL SA Bucuresti, SC DIRECT SRL Pitesti, SC FLANCO SA Bucuresti etc.
La inceputul acestui an a fost lansata asocierea CITR cu Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, una dintre cele mai mari firme de avocatura de pe piata. Cele doua societati au stabilit o colaborare permanenta pentru a-si intari pozitiile pe o piata a insolventelor si a restructurarilor corporatiste care isi va pastra dinamica sustinuta de anul trecut si in 2010.
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro