Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Mediere
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti

Institutia medierii in dreptul romanesc si in dreptul Uniunii Europene – Bucuresti, 17 februarie 2010


17 februarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Mediere

În data de 17 februarie 2010, la iniţiativa Asociaţiei „Centrul Mediatorilor Profesionişti – Bucureşti” va fi organizat la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti seminarul cu tema „Instituţia medierii în dreptul românesc şi în dreptul comunitar”. Acesta reprezintă al doilea eveniment organizat în Bucureşti în cadrul seminariilor desfăşurate de către Centrul de Mediere Craiova în parteneriat cu Asociaţia Magistraţilor din România, conform Protocolului nr. 1 din 4 martie 2009 încheiat între aceste asociaţii. Primul seminar organizat în Bucureşti în cadrul Protocolului menţionat s-a desfăşurat în data de 16 noiembrie 2009 la Curtea de Apel Bucureşti şi a avut drept scop diseminarea informaţiilor referitoare la mediere.

Seminarul din data de 17 februarie 2010 va fi urmat de încheierea unui protocol permanent de colaborare între Asociaţia „Centrul Mediatorilor Profesionişti – Bucureşti”, Asociaţia Magistraţilor din România şi Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, în vederea promovării medierii şi a Directivei nr. 2008/52/CE a Parlamentului European privind medierea.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică