Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Precizari MJ ref. extradarea lui Nicolae Popa (partea a V-a)


18 februarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marti, 16 februarie 2010, Ministerul Justitiei a facut noi precizari referitoare la extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Potrivit unui comunicat al MJ, ”Autoritatile indoneziene nu au luat inca o decizie cu privire la cererea de extradare formulata de Ministerul Justitiei. Procedura de solutionare a cererii de extradare este supusa legii indoneziene.

Autoritatile romane sunt in contact permanent cu autoritatile indoneziene, acestea din urma manifestand o deosebita disponibilitate in a coopera cu partea romana.

Cererea de extradare din Republica Indonezia in Romania a cetateanului roman Nicolae Popa a fost transmisa, impreuna cu documentele in sustinerea acesteia, Ambasadei Romaniei la Jakarta, pe 9 decembrie 2009, spre a fi remise autoritatilor indoneziene competente. Ulterior, la sfarsitul lunii decembrie, autoritatile indoneziene au informat misiunea diplomatica a Romaniei la Jakarta ca cererea de extradare transmisa de autoritatile romane in cazul Nicolae Popa indeplineste conditiile prevazute de legislatia indoneziana.”

A se vedea si:

MJLC. Noi precizari ref. extradare Nicolae Popa

MJLC a transmis cererea de extradare a lui Nicolae Popa la Ambasada Romaniei la Jakarta

Noi precizari MJLC ref. extradare Nicolae Popa

Precizari MJLC ref. extradare Nicolae Popa

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii