« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

NNDKP deschide birou la Craiova
19.02.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunţat joi, 18 februarie 2010, deschiderea oficială a biroului său de la Craiova.

Biroul de la Craiova al NNDKP este apt să deruleze cele mai diferite tipuri de servicii de asistenţă juridică şi consultanţă fiscală într-o manieră coerentă, coordonată şi perfect integrată, calitativ şi funcţional, biroului de la Bucureşti. Echipa locală de avocati a fost recrutată, pregatită şi dimensionată astfel încât să poată prelua aproape orice solicitare de asistenţă juridică a companiilor şi autorităţilor din judetul Dolj şi din judeţele învecinate. Companiile şi autorităţile cu operaţiuni în regiunea de sud a României vor putea beneficia, aşadar, de servicii juridice la standardele NNDKP ca şi până în prezent, cu deosebirea că, reducându-se semnificativ necesitatea intervenţiei avocaţilor NNDKP din Bucureşti, li se oferă creşterea în promptitudine şi eliminarea costurilor de transport asociate unor asemenea servicii.

Prin deschiderea celui de-al treilea birou regional casa de avocatură îşi continuă politica de extindere în ţară începută în urmă cu cinci ani prin înfiinţarea biroului de la Timişoara, urmată apoi de constituirea unui alt birou, la Braşov, în 2007.

Preocuparea pentru calitatea serviciilor a avut o pondere dominantă în demersurile de constituire a birourilor locale ale NNDKP. Deschiderea unui birou la Craiova este o decizie strategică esenţială, care urmăreşte deservirea promptă şi eficientă a clienţilor din Craiova şi din zona Olteniei. Pentru a nu face rabat la calitate, dar nici de la promptitudine şi eficienţă, ne-am asumat efortul de a organiza, pregăti, sprijini şi coordona un grup de avocaţi de elită, cu experienţă semnificativă în avocatura de afaceri, care să poată acţiona şi gestiona, pe plan local, toate solicitările de asistenţă ale clienţilor. Avocaţii de la Craiova, ca, de altfel, toţi avocaţii birourilor noastre regionale, au parcurs programe de pregătire de mai multe luni de zile la sediul NNDKP din Bucureşti, cu obiectivul principal de a-şi însuşi sau consolida valorile, principiile şi standardele prin care NNDKP se distinge pe piaţa serviciilor de avocatură”, confirmă doamna Manuela Nestor, unul din partenerii coordonatori ai NNDKP.

NNDKP este una din primele case de avocatură de top care a decis să investească pentru a aduce serviciile juridice mai aproape de clienţii săi, îmbunătăţindu-şi în acelaşi timp capacitatea de a se raporta la contextul local şi de a-şi modela recomandările ţinând seama de realităţile şi practicile comerciale ori administrative relevante pe plan regional. Grupul de avocaţi pe care l-am pregătit  pentru biroul din Craiova oferă servicii în limbile română şi engleză şi are o bună înţelegere a industriilor cu prevalenţă locală, fiind apt să ofere soluţii bine fundamentate juridic, dar şi eficiente din punct de vedere comercial”, consideră domnul Mădălin Niculeasa, partener NNDKP şi coordonatorul biroului NNDKP de la Craiova.

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 115 avocaţi şi  75 de angajaţi, birouri operaţionale la Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România.

NNDKP a demarat în ultimii ani un proces de consolidare a echipei atât la nivelul parteneriatului cât şi al asociaţilor, a lansat o entitate juridică specializată pe consultanţă fiscală (NNDKP Consultanţă Fiscală) şi o alianţă cu Link Resource în domeniul consultanţei şi execuţiei pentru serviciile din domeniul sănătăţii. În acelaşi timp, firma a continuat procesul de dezvoltare şi consolidare a diviziei de proprietate intelectuală prin atragerea unora dintre specialiştii de marcă în domeniu.

În 2009 NNKDP a fost declarată „Firma Anului 2009” în România de către prestigiosa publicaţie juridică internaţională Chambers Europe şi a fost clasată pe prima poziţie în toate ariile de practică cercetate în România de cele mai importante ghiduri internaţionale de profil, Chambers & Partners, The European Legal 500 şi IFLR 1000.

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “NNDKP deschide birou la Craiova”

  1. cristinica spune:

    Va uram mult succes ! In Craiova sunt multi avocati foarte bine pregatiti, cu care veti putea sa colaborati. O concurenta serioasa este intotdeauna binevenita.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD