Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
3 comentarii

Avocata trimisa in judecata pentru dare de mita


24 februarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Procurotii Directie Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus trimiterea in judecata a unui avocat din Baroul Dambovita. Inculpata Iosifescu Constanta Alice este acuzata de dare de mita.

Potrivit unui comunicat al DNA, ”in rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:

La data de 18 ianuarie 2010, inculpata Iosifescu Constanta Alice, in calitate de avocat in cadrul Baroului Dambovita si aparator ales al unei persoane ce avea calitate de reclamant intr-un dosar civil aflat pe rolul Judecatoriei Targoviste, a dat magistratului investit sa judece cauza respectiva bijuterii din aur in valoare de aproximativ 400 lei, in scopul adoptarii unei solutii favorabile partii careia ii asigura asistenta juridica.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Curtea de Apel Ploiesti.”

Aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, spre judecare, situatie care nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică