Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Inscriere in anul de pregatire profesionala initiala
24.02.2010 | JURIDICE.ro

Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, Centrul Teritorial Craiova, anunta ca inscrierile pentru anul de pregatire profesionala initiala 2010 se fac in perioada 18 ianuarie – 26 februarie 2010.

Potrivit unui comunicat al Baroului Dolj, ”in anul de pregatire profesionala initiala 2010 pot fi admisi numai avocatii stagiari din barourile afiliate la Centrul teritorial Craiova al I.N.P.P.A. care fac dovada efectuarii unui an de stagiatura calculat de la data inscrierii in evidentele (pe tabloul) baroului pana la data de 1 martie 2010 inclusiv.

Avocatii stagiari care au fost declarati respinsi ori nu s-au prezentat cel putin o data la examenul de definitivare in profesie vor putea fi admisi numai cu acordul scris al consiliului baroului din care fac parte.

Dosarele se depun personal sau prin procura la secretariatul Centrului Teritorial Craiova al I.N.P.P.A. (Craiova, Calea Bucuresti, Bl.17D mezanin, cod 200678) si vor contine cererea de inscriere (eliberata de secretariat) insotita de urmatoarele documente, in copii atestate de avocat ca fiind conforme cu originalul: cartea de identitate; legitimatia/cardul de identitate pentru avocat valabil pentru anul in curs; diploma de licenta si foaia matricola; decizia de primire in profesia de avocat; decizia de inscriere in barou; contractul actual de colaborare sau de salarizare in interiorul profesiei.

Avocatii stagiari declarati admisi vor depune la secretariatul Centrului Teritorial Craiova al I.N.P.P.A. pana la data de 15 martie 2010, dovada platii taxei de inscriere in cuantum de 700 lei (in contul RO12 RNCB 0134 0416 5590 0008 deschis la B.C.R. Craiova).

Toti cursantii I.N.P.P.A. vor achita in perioada premergatoare examenului de absolvire  a Institutului care va fi organizat in perioada 17-21 noiembrie 2010 o taxa de examinare in cuantum de 700 de lei (RO12 RNCB 0134 0416 5590 0008 deschis la B.C.R. Craiova).”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.