Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Chambers Global 2010. NNDKP este singura firma de avocatura clasata pe prima pozitie in toate ariile de practica din Romania


24 februarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a reuşit din nou performanţa de a deveni singura casă de avocatură din Romania clasată pe prima poziţie în toate ariile de practică cercetate în Romania de prestigioasa publicaţie juridică internaţională Chambers and Partners, ediţia globală (Chambers Global). NNDKP a fost situată pe primul loc în domeniile Drept bancar şi finanţări; Drept societar şi fuziuni şi achiziţii; Insolvenţă / Restructurare.

Chambers Global este una din publicaţiile juridice reper pentru piaţa de avocatură internaţională, ce alcătuieşte anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură dintr-o jurisdicţie. Cercetările efectuate de specialiştii Chambers Global acoperă toate jurisdicţiile importante din lume, printre care şi România şi au la bază criterii precum calitatea asistenţei juridice în aceste arii de practică, relaţia cu clientii (‘client service’), complexitatea, modul de gestionare a proiectelor şi soluţiile oferite. Evaluările si clasamentele sunt întocmite în urma unor ample discuţii şi interviuri cu clienţii, cu firmele de avocatură şi competitorii acestora.

“În ultmii opt ani clasamentele Chambers and Partners au confirmat aprecierile pe care le-am primit constant de-a lungul timpului din partea clienţilor. La ceas aniversar pentru NNDKP, astfel de recunoaşteri pe plan internaţional certifică faptul că avem una din cele mai bune echipe de avocaţi din ţară, că ne fundamentăm activitatea pe principii etice si profesionale solide şi că putem concura oricand cu cele mai bune case de avocatură din lume. Ii felicităm pe colegii noştri pentru că de ani de zile fac posibile astfel de performanţe”, declară doamna Manuela Nestor, unul din Partenerii Coordonatori ai NNDKP.

În 2010 NNDKP a fost de asemenea singura casă de avocatură situată pe prima poziţie de un alt ghid juridic internaţional, IFLR 1000, în toate ariile de practică cercetate in Romania: Drept societar şi fuziuni şi achiziţii; Drept bancar; Finanţări de proiecte; Pieţe de capital.

Anul trecut ediţia europeana a Chambers and Partners a declarat NNDKP Firma Anului 2009 în România la prima ediţie a evenimentului care a inclus şi jurisdicţia noastră.

***

Clasamentele Chambers Global 2010: Banking & Finance | Corporate / M&ARestructuring / Insolvency

***

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 115 avocaţi şi  75 de angajaţi.

În cei douazeci de ani de existenţă NNDKP a devenit una din cele mai mari şi mai respectate case de avocatură din România, ce oferă servicii de avocatură complete şi integrate atât companiilor autohtone, cât şi celor străine prin birourile sale din Bucureşti, Timişoara şi Braşov. Activitatea firmei acoperă în prezent 14 arii de practică: Drept corporatist; Fuziuni şi achiziţii; Dreptul concurenţei; Drept bancar şi financiar; Tranzacţii imobiliare; Litigii; Infrastructură şi PPP; Contracte comerciale şi achiziţii publice; Pieţe de capital; Proprietate intelectuală şi farmaceutice; Dreptul muncii; Imigrare; Dreptul mediului; Taxe şi drept fiscal.

În ultimii opt ani NNDKP a primit numeroase recunoaşteri şi distincţii din partea celor mai prestigioase publicaţii internaţionale de specialitate, care au clasat firma în mod constant pe primele poziţii în toate domeniile de practică cercetate în România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii