Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Cresterea eficientei sistemului de evaluare a activitatii profesionale a magistratilor – Bucuresti, 24 februarie 2010
24.02.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii împreună cu partenerii săi din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii din Republica Italia organizeaza miercuri, 24 februarie 2010, începând cu ora 9.30, la Conferinţa de prezentare a proiectului Twinning Light „Creşterea eficienţei sistemului de evaluare a activităţii profesionale a magistraţilor”, ce va avea loc în aula Institutului Naţional al Magistraturii din Bucureşti, Bd. Regina Elisabeta nr. 53, sector 5.

La întâlnire vor participa doamna judecător Florica Bejinaru, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, care are şi calitatea de lider de proiect din partea României, judecători, procurori din întreaga ţară şi alţi reprezentanţi ai Consiliului, precum şi echipa de experţi străini condusă de domnul Pasquale Profiti, lider de proiect din partea Italiei. De asemenea, ca invitaţi speciali vor fi domnul Marco Patarnello, secretar general al Consiliului Superior al Magistraturii din Italia şi doamna judecător Maria Rosaria Guglielmi, specialist în evaluare al Consiliului Superior al Magistraturii din Italia.

Discuţiile vor viza prezentarea actualului sistem de evaluare a magistraţilor români şi a aspectelor ce trebuie îmbunătăţite, iar dezbaterile se vor realiza în două grupuri de lucru: unul pentru procurori şi unul pentru judecători.

Conferinţa se încadrează într-un context mai vechi al colaborării bilaterale dintre Consiliul Superior al Magistraturii din România şi Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Italia şi vizează eficientizarea sistemului de evaluare al magistraţilor.

Demararea primei misiuni din cadrul proiectului a avut loc la data de 20 ianuarie 2010, prilej cu care au fost prezentate etapele desfăşurării acestuia – http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/20_01_2010__30064_ro.do.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti