Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Dezbatere publica ref. modificarea Legii Arhivelor Nationale
24.02.2010 | JURIDICE.ro

Ministerul Administratiei si Internelor a lansat in dezbatere publica Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea Legii Arhivelor Nationale nr. 16/1996.

Modificarea vizeaza stabilirea unor mecanisme viabile de preluare a arhivelor, reprezentand documente cu valoare practica, de la persoanele juridice care se desfiinteaza fara ca activitatea acestora sa fie continuata de altul, de natura sa asigure respectarea/realizarea drepturilor si intereselor legitime ale cetatenilor.

Se prevede ca activitatile de pastrare, conservare, restaurare, legatorie, prelucrare arhivistica si utilizare a documentelor cu valoare practica sa poata fi desfasurate de operatori economici, in baza unei autorizatii de functionare emisa in acest sens de Arhivele Nationale.

Propunerile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 27 februarie la adresa de e-mail legislatie@mai.gov.ro.

>> Ordonanta de Urgenta

>> Nota de fundamentare


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.