Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Regulamentul de organizare si functionare a Oficiului National al Registrului Comertului si a oficiilor registrului comertului de pe langa tribunale
25.02.2010 | snsa

Secţiuni: Corporate, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 109 din 18 februarie 2010 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 83/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Oficiului National al Registrului Comertului si a oficiilor registrului comertului de pe langa tribunale.

Finantarea de la buget

Oficiul National al Registrului Comertului este organizat in subordinea Ministerului Justitiei ca institutie publica cu personalitate juridica, finantata integral de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Justitiei.

Infiintarea Comisiei de analiza si practica unitara a oficiilor registrului
comertului de pe langa tribunale

Comisia are ca scop asigurarea realizarii unei practici unitare a oficiilor registrului comertului de pe langa tribunale.

Membrii Comsiei sunt numiti, anual, prin decizia directorului general.

Comisia elaboreaza puncte de vedere cu privire la aspectele juridice sesizate de oficiile registrului comertului de pe langa tribunale, pe care le aduce la cunostinta tuturor oficiilor.

Schimbarea denumirii colectivelor in structuri

Acestea sunt grupe organizatorice, in cadrul carora se desfasoara acelasi tip de activitati, fiind formate din doua sau mai multe persoane cu atributii specifice activitatii desfasurate.

Reorganizarea unor structuri si directii

Se desfiinteaza Secretariatul Oficiului National al Registrului Comertului si Directia indrumare metodologica.

Directia analiza programare si Directia tehnologia informatiei se unesc intr-o singura directie: Directia analiza programare si tehnologia informatiei.

SAVESCU NITOIU SI ASOCIATII (SNSA)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti