Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Uniunea Internationala a Notariatului reduce cotizatiile
26.02.2010 | JURIDICE.ro

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania a facut publica scrisoarea presedintelui Uniunii Internationale a Notariatului (UINL), Eduardo Gallino, adresata presedintelui UNNPR, Dumitru Viorel Manescu.

Potrivit unui comunicat al UNNPR, ”Adunarea Notariatelor Membre ale Uniunii Internationale a Notariatului (UINL), reunita la Paris intre 13 si 14 noiembrie 2009, a introdus unele modificari la regulamentul privind categoria membrilor UINL individuali si a decis, astfel, sa reduca cotizatia anuala de la 150 $ SUA la 100 $ SUA.

Aceasta initiativa are drept scop aproprierea de notarii din toate notariatele, oferindu-le informatii cu privire la intensitatea si complexitatea muncii pe care o depun membrii UINL gratie numerosilor colegi notari care opereaza voluntar si gratis la nivelul diferitelor organe, comisii si grupuri de lucru si care realizeaza o activitate care trebuie sa fie mai bine cunoscuta, in special de catre beneficiarii principali.

Aderarea individuala la UINL semnifica pentru un notar stabilirea si aprofundarea unei legaturi privilegiate cu Organizatia noastra internationala, avand astfel posibilitatea sa fie informat asupra activitatilor Notariatului pe plan mondial, in special asupra activitatilor realizate de catre Organizatia noastra.

Notarii – membri individuali vor primi mai multe avantaje in schimbul unei cotizatii anuale reduse: Notarii-membri individuali vor primi revistele editate de catre UINL, vor avea acces preferential la site-ul de Intranet al UINL si la Reteaua Mondiala a Notariatului (RMN), vor primi buletine informative prin e-mail si vor fi informati despre manifestarile si congresele notariale care se vor tine in diferite tari membre UINL, beneficiind, printre altele, de reduceri considerabile pentru inscrierea la diversele evenimente profesionale (congrese internationale, nationale, seminarii, colocvii si alte manifestari notariale organizate atat de UINL, cat si de organismele sale afiliate).

In consecinta, v-as fi foarte recunoscator daca ati putea transmite colegilor dumneavoastra aceste informatii cu privire la avantajele aderarii individuale la UINL, difuzandu-le prin intermediul revistei dumneavoastra nationale, reteaua intranet sau alte mijloace de comuinicare pe care le considerati utile in vederea atingerii acestui scop.

Va transmit, alaturat, fisa de inscriere. Alte informatii despre statutul de aderent individual UINL pot fi gasite pe websiteul: www.uinl.org.

Sper ca veti fi de acord cu mine, intrucat provocarile acestei perioade impun din partea noastra, a tuturor, o participare majora la sarcinile privind apararea si intarirea profesiei noastre.

Cu multumiri anticipate pentru interesul acordat acestei initiative, va rog sa primiti, stimate confrate, draga domnule presedinte, salutarile mele cordiale.

Notar dr. Eduardo Gallino

Presedintele UINL

Chestionar de aderare

UNION INTERNATIONALE DU NOTARIAT

REQUETE D’AFFILIATION

CATEGORIE: ADHERENTS INDIVIDUELS

Prénom: Mr:               Mrs:     

Nom: __

signaler la langue dans laquelle vous désirez recevoir la documentation:

   espagnol                  français                    anglais                  allemand                  italien

deuxième langue:

Adresse: __

Code postal: Ville: __

Province: Pays: __

Téléphone: / Fax: /                                  __

e-mail: __

Notariat membre de: __

Profession: Depuis: : __

La cotisation annuelle est de 100 $ U.S. (ou le montant équivalent en EURO)

Le paiement s’effectue par virement bancaire en faveur de:

Net de frais et de commissions bancaires

Secrétariat Administratif de l’UINL – Adhérents Individuels.

Banca Popolare di Milano Ag. 251 Roma

compte en US$: BIC BPMIITM1251 IBAN IT29 O 05584 03200 CCDUS0051271;

compte en EURO: BIC BPMIITM1251 IBAN IT64 X 05584 03200 000000051271

ou à travers carte de crédit:

MASTER CARD             VISA AMERICAN EXPRESS EC

Validité:

Titulaire SIGNATURE

J’autorise, parce que les règles sur la protection des données personnelles et les normes déontologiques de mon Pays me le permettent, la diffusion de mes coordonnées (prénom, nom, nationalité, adresse, téléphone, fax, e-mail) dans la liste Adhérents Individuels de l’Union Internationale du Notariat à paraître dans les publications y inclus dans les sites web de l’U.I.N.L.

OUI                NON

                     

SIGNATURE

Date……………………………….

L’inscription se considérera en vigueur jusqu’à la communication par écrit de la renonciation envoyée au Secrétariat Administratif de l’UINL.

Ce coupon est à renvoyer au Secrétariat Administratif de l’U.I.N.L. Merci.

Secrétariat Administratif de l’U.I.N.L. Via Flaminia 158 – Pal. A -00196 ROMA – ITALIA

Tel. ++39-06-3208384 – Fax: ++39-06-36091499

e-mail: adherent.uinl@uinl.org”


Aflaţi mai mult despre
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.