Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Gabriela Scutea si Codrut Olaru – reinvestiti in functii

26.02.2010 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat joi, 25 februarie 2010, cu unanimitate de voturi avizarea favorabila a propunerii de reinvestire a Gabrielei Scutea in functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Potrivit unui comunicat al CSM, „doamna procuror Gabriela Scutea a detinut anterior functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind numita in aceasta functie pentru perioada  14 februarie 2007 – 14 februarie 2010. Din data de 14 februarie 2010 si pana in prezent, doamna procuror a fost delegata in functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

De asemenea, tot azi, Sectia pentru procurori a Superior al Magistraturii a avizat cu unanimitate de voturi propunerea de reinvestire a domnului Codrut Olaru in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Domnul procuror Codrut Olaru a detinut anterior functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, fiind numit in aceasta functie pentru perioada 12 ianuarie 2007 – 12 ianuarie 2010. Din data de 12 ianuarie 2010 si pana in prezent, domnul procuror a fost delegat in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Potrivit legii, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, prim-adjunctul si adjunctul acestuia, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, adjunctii acestuia, procurorii sefi de sectie ai acestor parchete, precum si procurorul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si adjunctii acestora sunt numiti de Presedintele Romaniei, la propunerea ministrului justitiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minima de 10 ani in functia de judecator sau procuror, pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data.

A se vedea si Gabriela Scutea si Codrut Olaru – propusi pentru reinvestire

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week