Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Gabriela Scutea si Codrut Olaru – reinvestiti in functii

26.02.2010 | JURIDICE.ro

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat joi, 25 februarie 2010, cu unanimitate de voturi avizarea favorabila a propunerii de reinvestire a Gabrielei Scutea in functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Potrivit unui comunicat al CSM, „doamna procuror Gabriela Scutea a detinut anterior functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind numita in aceasta functie pentru perioada  14 februarie 2007 – 14 februarie 2010. Din data de 14 februarie 2010 si pana in prezent, doamna procuror a fost delegata in functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

De asemenea, tot azi, Sectia pentru procurori a Superior al Magistraturii a avizat cu unanimitate de voturi propunerea de reinvestire a domnului Codrut Olaru in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Domnul procuror Codrut Olaru a detinut anterior functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, fiind numit in aceasta functie pentru perioada 12 ianuarie 2007 – 12 ianuarie 2010. Din data de 12 ianuarie 2010 si pana in prezent, domnul procuror a fost delegat in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Potrivit legii, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, prim-adjunctul si adjunctul acestuia, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, adjunctii acestuia, procurorii sefi de sectie ai acestor parchete, precum si procurorul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si adjunctii acestora sunt numiti de Presedintele Romaniei, la propunerea ministrului justitiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minima de 10 ani in functia de judecator sau procuror, pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data.

A se vedea si Gabriela Scutea si Codrut Olaru – propusi pentru reinvestire


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership