TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Bostina si Asociatii va asigura serviciile de expropriere a proprietatilor aflate pe tronsonul Cernavoda-Medgidia al Autostrazii Soarelui
03.03.2010 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii va asigura serviciile de expropriere a proprietăţilor aflate pe tronsonul Cernavodă – Medgidia al Autostrăzii Soarelui, în urma licitaţiei organizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai mic.

„Finalizarea lucrărilor de execuţie a acestui penultim tronson al Autostrăzii A2 în graficul de execuţie convenit între beneficiar (CNADNR) şi executantul de lucrări depinde şi de rapiditatea cu care se vor desfăşura procedurile de expropriere. În cadrul acestor proceduri, suportul CNADNR şi al autorităţilor implicate va fi decisiv. Din experienţa noastră, finalizarea la timp a proiectelor de infrastructură este, de cele mai multe ori, un obiectiv imposibil de atins tocmai datorită neînceperii sau prelungirii în timp a procedurilor de expropriere” spune Mihai Marian, avocat partner la Boştină şi Asociaţii, coordonatorul departamentului „Infrastructură”.

Exproprierile vor fi realizate pe o distanţă de 19 kilometri, între kilometrii 151+500 şi 170+750 şi  vizează exproprierea a circa 760 de imobile, timp de şase luni.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în 2008 de 16,67 milioane EURO si peste 130 de avocaţi si colaboratori. Cu birouri în Bucureşti, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 13 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit în 2007 un parteneriat şi cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Firme “Boştină şi Asociaţii” oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiar-contabilă – prin Bostina Account and Fiscal Consulting – şi managerială privind implementarea diverselor programe finanţate de Uniunea Europeană, prin firma “Bostina & Associates Financial Consulting”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate