Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Promovari la Danila, Petre & Asociatii


3 martie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Structura parteneriala a societatii de avocati DANILA, PETRE & ASOCIATII s-a extins prin promovarea ca partener a avocatului senior asociat Nicoleta Ionascu.

Nicoleta Ionascu s-a alaturat echipei in 2005 si asigura coordonarea departamentului de consultanta oferita clientilor societatii in toate domeniilor dreptului comercial si al muncii si protectiei sociale, fiind implicata si in reprezentarea clientilor in anumite litigii.

Totodata, avocatul senior asociat Andrei Valentin Dumitru a fost promovat ca Managing Associate Lawyer, alaturandu-se astfel echipei manageriale, fiindu-i  incredintata coordonarea departamentului de insolventa din cadrul societatii.

Prin extinderea structurii parteneriale si de management DANILA, PETRE & ASOCIATII continua procesul de consolidare a echipei in contextul permanentei dezvoltari inregistrate la nivelul societatii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică