Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ghiduri sectoriale de proprietate intelectuala
08.03.2010 | JURIDICE.ro

In data de 24 martie 2010, va avea loc in Bucuresti seminarul OSIM “Proprietatea Intelectuala, potential de afaceri. Ghiduri sectoriale de proprietate intelectuala”, ca parte a proiectului „Conştientizarea şi apărarea proprietăţii intelectuale: Module de acţiune dedicate IMM-urilor” (Hotel Novotel, sala Lyon).

Seminarul are ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a managerilor şi specialiştilor din rândul IMM-urilor din industria uşoară (textile, îmbrăcăminte, încălţăminte, pielărie şi mobilă) asupra protecţiei şi apărării drepturilor de proprietate intelectuală.

Cu această ocazie vor fi lansate o serie de Ghiduri sectoriale de proprietate intelectuală, elaborate de o echipă de experţi de prestigiu internaţional şi acreditate în cadrul proiectului, dintre care un rol important il detine Andra Musatescu, avocat si consilier in proprietate industriala, membru al mai multor comitete de conducere din cadrul asociatiilor mondiale din domeniu, cu o bogata experienta in Proprietate Intelectuala si cu rezultate notabile la nivel international si, nu in ultimul rand, doctor in drept si arbitru international al Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale (OMPI).

De asemenea, dr. av. consilier in proprietate industriala Andra Musatescu, Managing Partner la Cabinetul de Proprietate Industriala Andra Musatescu, va participa ca speaker la acest seminar.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.