Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Ghiduri sectoriale de proprietate intelectuala


8 martie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

In data de 24 martie 2010, va avea loc in Bucuresti seminarul OSIM “Proprietatea Intelectuala, potential de afaceri. Ghiduri sectoriale de proprietate intelectuala”, ca parte a proiectului „Conştientizarea şi apărarea proprietăţii intelectuale: Module de acţiune dedicate IMM-urilor” (Hotel Novotel, sala Lyon).

Seminarul are ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a managerilor şi specialiştilor din rândul IMM-urilor din industria uşoară (textile, îmbrăcăminte, încălţăminte, pielărie şi mobilă) asupra protecţiei şi apărării drepturilor de proprietate intelectuală.

Cu această ocazie vor fi lansate o serie de Ghiduri sectoriale de proprietate intelectuală, elaborate de o echipă de experţi de prestigiu internaţional şi acreditate în cadrul proiectului, dintre care un rol important il detine Andra Musatescu, avocat si consilier in proprietate industriala, membru al mai multor comitete de conducere din cadrul asociatiilor mondiale din domeniu, cu o bogata experienta in Proprietate Intelectuala si cu rezultate notabile la nivel international si, nu in ultimul rand, doctor in drept si arbitru international al Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale (OMPI).

De asemenea, dr. av. consilier in proprietate industriala Andra Musatescu, Managing Partner la Cabinetul de Proprietate Industriala Andra Musatescu, va participa ca speaker la acest seminar.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică