Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti
 1 comentariu

Danescu & Asociatii se integreaza in Popovici Nitu & Asociatii


8 martie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept maritim, Telecom

pa_logoDănescu & Asociaţii se integrează prin fuziune în Popovici Niţu & Asociaţii, formând astfel una din cele mai puternice echipe de avocaţi de litigii din România.

Reprezentanţii Popovici Niţu & Asociaţii şi ai Dănescu & Asociaţii au anunţat astăzi fuziunea celor doua companii, efectivă cu data de 1 aprilie 2010.

Fuziunea va conduce la formarea în cadrul Popovici Niţu & Asociaţii a unui Departament de Litigii de peste 20 de avocaţi. Departamentul de Litigii astfel format va include un număr de şapte sub-grupuri de practică specializate, incluzând Litigii Comerciale, Proceduri cu Autorităţile Publice, Litigii de Proprietate, Litigii de Muncă, Litigii Fiscale/Taxe, Proprietate Industrială & Drepturi de Autor, Arbitraj Internaţional.

Corin Dănescu va deveni avocat asociat senior al Popovici Niţu & Asociaţii şi va coordona, împreună cu Ciprian Donţu, Departamentul de Litigii.

Corin DANESCU

Corin DANESCU

Fondator şi titular al firmei Dănescu & Asociaţii, Corin Dănescu dispune de experienţă şi reputaţie de avocat pledant greu de egalat. Continuator al unei tradiţii în avocatura de bară de peste 100 de ani (atât tatăl, cât şi bunicul său au fost avocaţi pledanţi de succes), Corin Danescu şi-a legat numele de primele procese sonore în materie de restituire de proprietăţi, cât şi de dosare comerciale celebre în domenii diverse, de la asigurări şi transport maritim până la antreprize de construcţii.

Absolvent al Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti (1983) şi cursant al Şcolii Naţionale de Administraţie Paris (1990), Corin Dănescu este avocat definitiv din anul 1985. Din 2007 este membru al Consiliului Baroului Bucureşti, iar din 2008 membru al Comisiei Permanente a Uniunii Barourilor din România. Corin Dănescu este deopotrivă membru în Consiliul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor.

Această fuziune reprezintă o continuare firească a unei relaţii de lungă durată bazată pe respect reciproc şi un excelent ansamblu de compatibilităţi profesionale şi personale. Sunt extrem de încrezător în forţele noastre unite şi foarte entuziast cu privire la planurile de dezvoltare.” – Corin Dănescu

Dănescu & Asociaţii este una dintre cele mai reputate firme de avocatură de talie medie din Bucureşti, cu o excelentă practică în litigii. Împărtăşim aceleaşi principii şi avem aceeaşi strategie de dezvoltare. Pe această bază ideea fuziunii a venit în mod natural.” –Ernest Popovici

Popovici Niţu & Asociaţii este una din primele societăţi de avocaţi înfiinţate în România şi unul dintre jucătorii principali pe piaţa serviciilor juridice, activând în principal în tranzacţii private în care reprezintă, de regulă, interesele unor companii multinaţionale.

Firma este unul din liderii de piaţă în domenii precum Corporativ/Comercial, Fuziuni şi Achiziţii, Imobiliar, Infrastructura/PPP, Finanţări, Tehnologia Informaţiei & Telecomunicaţii.

În urma fuziunii, Popovici Niţu & Asociaţii va grupa peste 70 de avocaţi, din care 10 asociaţi.

Cifra de afaceri a firmei Popovici Niţu & Asociaţii a crescut constant în ultimii ani, pentru a depăşi 7 milioane Euro în anul 2009. Pentru 2010, compania estimează o creştere operaţională de 10-15%.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică