Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MFP. Acorduri de principiu pentru finantare doar in limita creditelor de angajament


9 martie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 8 martie 2010, Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca emiterea de acorduri de principiu pentru finantare se poate realiza doar in limita creditelor de angajament aprobate prin buget.

Potrivit unui comunicat al MFP, ”referitor la derularea schemei de minimis instituita prin H.G. 1164/2007 cu modificarile si completarile ulterioare Ministerul Finantelor Publice informeaza ca in conformitate cu art. 4, alin. (6) din Legea nr.500/2002 privind finantele publice, cu modificarile ulterioare, emiterea de Acorduri de principiu pentru finantare (angajamente legale) se poate realiza numai in limita creditelor de angajament aprobate prin buget, pentru anul bugetar respectiv.
In anul 2010, procesul de emitere a Acordurilor de principiu pentru finantare a fost demarat la data de 01.02.2010, dupa intrarea in vigoare a Legii bugetului de stat pe anul 2010.

Prin urmare, toate Cererile de acord de principiu pentru finantare care aveau termen de solutionare incepand cu 01.01.2010 au fost reprogramate incepand cu data de 01.02.2010, in functie de data si numarul inregistrarii la Ministerul Finantelor Publice, urmarindu-se conformitatea cu prevederile H.G. nr.1164/2007, cu modificarile si completarile ulterioare.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică