Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Judecatoria Sibiu. Apel umanitar


10 martie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Apel umanitar: Colega noastra, doamna judecator Lucuta Adina Mihaela, judecator la Judecatoria Sibiu, are nevoie de noi

Doamna judecător a fost recent diagnosticată cu neurinom de acustic drept – o tumora  benignă la baza craniului, de circa 3,5 cm, care trebuie extirpată. Intervenţia chirurgicala in Romania lasa sechele prin paralizia obrazului drept, pierderea auzului la urechea dreapta, tulburari de deglutiţie (inghiţire). Intervenţia facută în Germania, la o clinica din Hanovra, reduce considerabil sechelele datorita experienţei în domeniu a doi mari neurochirurgi şi a aparaturii necesare pentru monitorizarea nervilor cranieni afectaţi, garantând astfel o refacere aproape completă. Însă costurile operaţiei şi ale îngrijirilor medicale postintervenţie în Germania sunt de minim 35.000 Euro, aceasta suma crescand în funcţie de perioada totala de spitalizare.

S-au făcut demersuri la Casa O.P.S.N.A.J. dar răspunsul a fost că intervenţia chirugicală este nedecontabilă, având în vedere că, în principiu, cel puţin din datele existente până în prezent, consecinţele intervenţiei în România nu pun în pericol viaţa pacientului ci doar sluţirea acestuia. Cert este faptul că fiecare zi de întârziere în efectuarea intervenţiei chirurgicale are consecinţe neprevăzute.

Doamna judecător Lucuţa Adina Mihaela a promovat examenul de admitere în magistratură în anul 1996, are 35 de ani, s-a căsătorit în anul 2008 şi este proaspătă mămică a unei fetiţe în vârstă de 3 luni, Iulia Gabriela.

Colectivul Judecătoriei Sibiu

LUCUŢA (fostă BADALEA) ADINA MIHAELA – cont lei B.C.R.Sucurala SIBIU

RO 33RNCB0318051297520001

CNP 2740606182807

Conturi la Banca Transilvania, Sucursala Sibiu, P-ta Aurel Vlaicu nr.1

RO03 BTRL 0330 1201 R316 94XX – cont in lei

RO75 BTRL 0330 4201 R316 94XX – cont in euro

Titular Lucuta Ovidiu Traian, CNP 1760912323943.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii