« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti
BONDOC & ASOCIATII
 

VASS Lawyers lanseaza blogul de achizitii publice
10.03.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Content | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

VASS Lawyers devine partener profesional de dialog online pe piaţa achiziţiilor publice. Lansarea http://www.vasslawyers.eu/blog-achizitii urmăreşte crearea unei comunităţi virtuale a oamenilor de afaceri şi a specialiştilor în achiziţii publice, în care dialogul permanent, schimbul de informaţii relevante în domeniu şi monitorizarea evoluţiilor pieţei să faciliteze dezvoltarea unor proiecte de succes.

Echipa de avocaţi VASS Lawyers înţelege potenţialul semnificativ oferit de sursele de informare online în formularea unei decizii de afaceri, dar şi necesitatea comunicării directe cu un specialist în domeniu. Blogul de achiziţii publice al firmei de avocatură dezbate problemele reale din domeniu, oferă idei practice utile si ponturi interesante, dar și noutățile relevante: modificări legislative, cursuri, studii, cărți, reviste, opinii, articole interesante.

Necesitatea creării unei comunităţi virtuale a pieţei de achiziţii publice apare din lejeritatea accesului la sursele de informare online, dar în special din nevoia de a obţine răspunsuri de încredere, într-un timp cât mai scurt. Blog-ul de achiziţii publice reprezintă o interfaţă dintre echipa de avocaţi ai firmei şi partenerii săi de afaceri, în ideea de a facilita accesul acestora în timp real la informaţiile relevante din piaţă.

„Filosofia de „Customer Service” predomină activitatea noastră, de aceea căutăm în permanenţă noi nişe de comunicare cu partenerii noştri. Este absolut esenţial să păstrăm un dialog permanent cu publicul interesat de piaţa achiziţiilor publice, un dialog în care avocaţii VASS Lawyers sunt pregătiţi să asculte, şi apoi să răspundă, prompt şi competent”, a arătat Iulia Vass, managing partner VASS Lawyers.

Principiile care definesc această iniţiativă a firmei de avocatură VASS Lawyers sunt „cei trei T”, regăsiţi, de altfel, în filosofia de business a companiei: Timing, Transparency, Trust – executarea la timp şi în condiţii optime a proiectelor, transparenţă a dialogului şi încredere reciprocă în relaţia firmă-client.

„Numărul de utilizatori activi pe blog, frecvenţa postărilor şi subiectul acestora vor deveni criterii de structurare şi planificare a activităţii noastre. VASS Lawyers nu reprezintă o simplă titulatură, ci o echipă de avocaţi competenţi, receptivi la evoluţiile pieţei şi ale nevoii de informare a partenerilor de afaceri, oferind răspunsuri şi soluţii viabile, în timp real. VASS Lawyers crede în comunicare permanentă, iar cei care vor accesa blog – ul nostru vor beneficia de o analiză obiectivă şi coerentă a pieţei de achiziţii publice ”, a adăugat Iulia Vass.

* * *

VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piaţa avocaturii din Bucureşti, oferind clienţilor săi servicii profesioniste şi competitive în domeniile achiziţii publice, societăţi comerciale, relaţii de muncă, concurenţă, tranzacţii imobiliare, contracte comerciale sau imigrare. Echipa VASS Lawyers îşi informează permanent clienţii despre noutăţi legislative din domeniile menţionate şi îi asistă prin consultanţă de specialitate, la nivel naţional, dar şi european, prin parteneriate cu firme străine din domeniu. În luna mai 2009, revista Corporate International, lider pe piaţa informaţiilor business din Marea Britanie si Europa, a ales firma de avocatură VASS Lawyers ca reprezentant al României pe linia asistenţei juridice în domeniul achiziţiilor publice, alături de cele mai renumite firme de avocatură din lume din acest domeniu. Detalii suplimentare sunt disponibile la www.vasslawyers.eu.

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD