Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Mesajul CSM cu ocazia zilei de 8 martie


10.03.2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Conducerea CSM a transmis cu ocazia zilei de 8 martie urmatorul mesaj:

„Stimate colege,

8 martie, ziua internaţională a femeii, inclusă în cadrul sărbătorilor culturale din România, ne oferă plăcutul prilej să ne adresăm colegelor noastre judecător şi procuror şi tuturor femeilor care lucrează în sistemul judiciar românesc.

Deloc întâmplător, în anul 1975, Organizaţia Naţiunilor Unite a recunoscut oficial ziua internaţională a femeii, anul 1975 a fost declarat anul internaţional al femeii, iar deceniul 1975-1985 a fost declarat deceniul femeii.

Considerată ca fiind prima sărbătoare oficială a primăverii, când întreaga natură revine la viaţă, ziua de 8 martie reprezintă o recunoaştere a eforturilor, pe care noi, stimate colege, le depunem, pentru a ne aduce la îndeplinire misiunile pe care viaţa ni le-a hărăzit: de a fi magistraţi, soţii şi mame.

Viaţa, arta, chiar şi energia se declină la feminin.

Astăzi, mai mult ca oricând, femeile şi-au asumat alături de obligaţiile casnice şi pe cele pe care le presupune construirea unei cariere solide, iar noi femeile din sistemul judiciar suntem poate unul dintre cele mai elocvente exemple în acest sens.

Cu prilejul aniversării zilei noastre vă dorim, stimate colege, să aveţi o soluţie pentru fiecare problemă, un răspuns la fiecare întrebare, un surâs pentru fiecare moment dificil, o mângâiere pentru cei apropiaţi, dar şi fermitatea, autoritatea şi determinarea necesare pentru aducerea la îndeplinire a nobilelor noastre profesii.

La mulţi ani!

Judecător Florica Bejinaru

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii

Procuror Gratiana Isac

vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro