Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Rezultat contestatii examen de primire in profesie
12.03.2010 | JURIDICE.ro

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a facut public rezultatul contestatiilor facute cu referire la examenul de primire in profesie a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice, sesiunea 24-28 februarie 2010.

Potrivit unui comunicat UNBR, ”in temeiul art. 21 si art. 22 alin. (5) din Regulamentul de examen analizand contestatiile formulate de candidatii: (clik AICI pentru tabel) impotriva rezultatelor obtinute la examenul de primire in profesie (exclusiv pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar) care a avut loc in zilele de miercuri 24 si joi 25 februarie 2010 la Centrul de evaluare al examenului de la sediul Facultatii de Drept „Simion Barnutiu” a Universitatii „Lucian Blaga” din municipiul Sibiu, s-a constatat si s-a decis:

  1. In urma resigilarii, renumerotarii si reevaluarii lucrarilor, asa cum rezulta din procesul-verbal ce consemneaza operatiunile efectuate, s-au acceptat contestatiile formulate de urmatorii candidati:

Barou

NOTE

Rezultat

Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat

Civil

Procedură civilă

Penal

Procedură penală

Medie

DEAC I. Beniamin-Marius

342

CLUJ

6,75

5,00

4,50

5,25

5,50

5,40

RESPINS

MAREŞ C. Cristian

624

CONSTANŢA

7,75

5,25

4,00

6,25

4,50

5,55

RESPINS

TĂNASĂ I. Elisabeta

1038

GALAŢI

5,50

4,75

3,50

5,75

4,00

4,70

RESPINS

  1. Toate celelalte contestatii au fost respinse ca neintemeiate.
  2. Problematica contestatiilor ce vizeaza modul desfasurare a examenului din punct de vedere organizatoric nu se incadreaza in dispozitiile art. 21 din Regulamentul de examen.

Av. Nicolae ZARNESCU – Presedintele Comisiei nationale de examen

Marius DUMITRU – specialist IT”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.