Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
2 comentarii

Curtea de Apel Ploiesti. Sondaj de opinie „Pentru o justitie mai aproape de cetatean”
12.03.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Curtea de Apel Ploiesti: „Conducerea Curţii de Apel Ploieşti vă informează că, în perioada 15-19 martie 2010, va derula proiectul de sondare a opiniei publice, „Pentru o justiţie mai aproape de cetăţean”, ce are ca principal obiectiv cunoaşterea percepţiei publicului cu privire la calitatea actului de justiţie înfăptuit de instanţele din raza Curţii de Apel Ploieşti.

Acest proiect se va derula din iniţiativa şi sub coordonarea doamnelor Valentina Gheorghe, Preşedintă a Curţii de Apel Ploieşti şi Roxana Tudose, Vicepreşedintă a aceleiaşi instanţe, atât la nivelul curţii de apel, cât şi la nivelul celor trei tribunale arondate, Tribunalul Prahova, Tribunalul Buzău şi Tribunalul Dâmboviţa, respectiv al celor 14 judecătorii din circumscripţie.

În acest sens, urmează a fi chestionaţi reprezentanţi ai unor categorii profesionale, implicate în derularea actului de justiţie (procurori, avocaţi), reprezentanţi ai mass-media şi justiţiabili.

În scopul realizării acestui proiect, au fost elaborate variante de chestionare, adaptate fiecărei categorii de repondenţi.

În vederea cunoaşterii corecte şi complete a percepţiei opiniei publice asupra activităţii instanţelor vizate, invităm pe această cale, pe toţi destinatarii acestui proiect, să manifeste disponibilitate şi promptitudine în completarea chestionarelor.

Purtător de cuvânt al Curţii de Apel Ploieşti

Judecător Simona Petruţa Buzoianu”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti