Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Simplificarea procedurilor administrative pentru IMM prin introducerea de birouri unice „One Stop Shop” – Brasov, 12 martie 2010
12.03.2010 | JURIDICE.ro


Vineri, 12 martie 2010, Irinel Cristu, secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, coordonator al domeniului pentru IMM-uri, va participa la Braşov, la o sesiune de dezbateri referitoare la procedurile şi formalităţile administrative cu care se confruntă firmele în derularea activităţii, în vederea identificării serviciilor publice pe care le va oferi biroul unic pentru IMM – One Stop Shop.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economieii, “evenimentul, parte a proiectului Simplificarea procedurilor administrative pentru IMM prin introducerea de birouri unice „One Stop Shop” se încadrează în seria de sesiuni de consultare şi dezbatere, ce au inceput la Bucureşti şi sunt continuate in alte localităţi din ţară, pentru definirea celei mai bune soluţii de birou unic pentru întreprinderile mici şi mijlocii din România.

Reamintim că Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri derulează proiectul Simplificarea procedurilor administrative pentru IMM prin introducerea de birouri unice „One Stop Shop”, co-finanţat din Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative, Domeniul de intervenţie 2.2.

Îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei furnizării serviciilor.

Evenimentul de la Braşov va avea loc la sala de conferinţe a Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov şi este organizat de către echipa de asistenţă tehnică angajată, în colaborare cu OTIMMC Braşov şi cu Camera de Comerţ Braşov, sub coordonarea managerului de proiect. Sunt aşteptaţi să participle vicepreşedintele CCI Braşov Luana Popa, preşedintele Asociaţiei oamenilor de afaceri PROINVEST, Ciprian B. Vişan, alţi reprezentanţi ai organizaţiilor de IMM, precum şi firme individuale.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate