Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Ministerul Muncii ia apararea unui director general interimar din minister
16.03.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Avand in vedere criza economico-financiara globala, fondurile europene sunt o sursa valoroasa de finantare pentru economia oricarui stat membru UE. In acest sens, Guvernul Romaniei a inclus in programul de guvernare, ca fiind una dintre prioritati, cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene.

Potrivit unui comunicat al MMFPS, ”tinand cont de faptul ca specialistii in MMFPS au considerat gradul de absorbtie a fondurilor europene prin programele POS-DRU ca fiind nesatisfacatoare, mandatul fostului director general AM POS-DRU nu a mai fost prelungit.

Pozitia de director general interimar a fost ocupata de dna. Anca Cristina Zevedei, a carei prioritate va fi gasirea modalitatilor potrivite de a scurta termenele de evaluare si contractare a proiectelor POSDRU, precum si urgentarea rambursarilor cheltuielilor eligibile conform procedurilor. Decizia de numire a dnei Anca Cristina Zevedei in functia de director interimar s-a bazat pe pregatirea profesionala: absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti, cu specializare in ingineria proiectelor, masterand in domeniul resurselor umane in cadrul UPB,  absolvent al Facultatii de Drept, masterand in relatii internationale si integrare europeana – SNSPA. De asemenea, decizia de numire s-a bazat si pe experienta profesionala a dnei. Anca Cristina Zevedei, dansa ocupand anterior postul de director coordonator al Organismului Intermediar Regional POS-DRU Bucuresti – Ilfov, functie care creeaza premiza ca va putea performa in functia de director general interimar AM POS-DRU fara a avea nevoie de o perioada de acomodare sau de intelegere a mecanismelor particulare de functionare a institutiei.

Atacurile la persoana aparute in ultimele zile in mass-media la adresa dnei. Anca Cristina Zevedei sunt nefondate si este regretabil faptul ca aceste atacuri afecteaza imaginea unei institutii serioase cum este AM POS-DRU, intr-un moment in care o evaluare pozitiva la Comisia Europeana in vederea maximizarii ratei de absorbtie a fondurilor europene este extrem de importanta.”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti