« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Lidia Barbulescu despre referirile raportului Curtii de Conturi la sporurile acordate
16.03.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Jud. Lidia Barbulescu, presedintele ICCJ, a declarat sambata, 13 martie 2010, la Realitatea TV, ref. constatarile din raportul Curtii de Conturi potrivit caruia, ICCJ, a acordat, in anul 2008, sporuri de pana la 50% din salariu in mod nelegal pana si soferilor: “Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat posibilitatea să intervin prin telefon pentru o bună informare a opiniei publice. Acestea au fost concluziile raportului Curţii de Conturi, pe care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a contestat, iar în urma contestaţiei formulate la Curtea de Conturi am primit o decizie prin care susţinerile noastre au fost justificate, în sensul că aceste drepturi salariale au fost corect acordate.

Raportul a fost înaintea contestaţiei noastre. Tocmai acest raport, care constatată aceste nereguli, l-am contestat, motivând, sigur că da, cu trimitere la dispoziţiile legale şi hotărârile judecătoreşti irevocabile.

Eu ştiu că decizia care s-a dat în urma contestaţiei formulate de Înalta Curte, îmi pare rău că nu-mi amintesc numărul acum, dar mi se pare/ 12/2009, mi-a fost comunicată în luna februarie şi constată că aceste drepturi salariale au fost corect acordate.

Eu cred că s-a publicat înainte de soluţionarea contestaţiei noastre, dar cred că ar fi corect din partea Curţii de Conturi să revină cu precizările necesare, pentru că altfel eu vă trimit la redacţie decizia pe care am primit-o de la Curtea de Conturi în urma contestaţiei noastre.

Noi am contestat raportul Curţii de Conturi, decizia a fost dată urmare a contestaţiei noastre de Curtea de Conturi, nu de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Deci soluţia care ne dă dreptate nu ne aparţine. Curtea de Conturi a constatat:  contestaţia noastră adresată lor urmare a acelui raport despre care vorbiţi acum este corectă.”

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD