Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

„Nici un judecator nu imi poate spune ce sa fac”


22 martie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Europarlamentarul George Becali a declarat joi, 18 martie 2010, raportat la hotararea Judecatoriei sectorului 6 privind suspendarea interdictiei pentru suporterii formatiei Steaua de a intra pe stadionul echipei, ca il va reclama la CSM pe judecatorul care a pronuntat hotararea.

George Becali: “Ei nu o sa mai intre in veci. Adica vin la mine in casa, ma injura si ma obliga instanta sa ii primesc iar? Nu o sa-i primesc. Sa vad ce-o sa se intample? Nu intra decat cine e cuminte. Poate sa se dea sapte mii de hotarari.

Niciun judecator nu o sa ma oblige sa ii primesc. Nici un judecator nu imi poate spune ce sa fac. Poa’ sa aduca hotararile hotararilor. Poa’ sa fie judecatorul judecatorilor. Bine, ma judecatorule, daca tu decizi asta, atunci facem cerere la CSM sa te dam afara.

O sa facem recurs la Tribunal si la Curtea de Apel. O tinem tot asa pana se termina returul. Ca dupa aia abonamentele lor nu mai sunt valabile.”

Actiunea a fost promovata de Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică