Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Consultare publica pentru implementarea Serviciului Universal in sectorul comunicatiilor electronice in Romania
22.03.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii a lansat o consultare publica pentru implementarea Serviciului Universal in sectorul comunicatiilor eletronice in Romania, avand ca scop aplicarea noii Strategii Nationale in aces domeniu.

Potrivit unui comunicat ANCOM, ”scopul consultarii este de a identifica solutiile adecvate pentru eliminarea decalajelor existente in prezent intre diferite categorii sociale, precum si intre zonele urbane si cele rurale si de a gasi metodele cele mai potrivite pentru a asigura accesul intregii populatii la un set minim de servicii de comunicatii electronice.

Astfel, Autoritatea a elaborat un chestionar care se adreseaza tuturor persoanelor interesate in furnizarea sau utilizarea serviciilor de comunicatii electronice incluse in sfera Serviciului Universal, unele intrebari fiind adresate cu preponderenta unor categorii specifice de respondenti (precum furnizorii de servicii de comunicatii electronice).

ANCOM invita toate persoanele interesate sa transmita pana cel tarziu la data de 19 aprilie 2010 raspunsurile la intrebarile din chestionarul de mai jos. Raspunsurile pot fi transmise prin posta, cu mentiunea „In atentia Serviciului Reglementari Tarifare si Serviciu Universal”, la sediul central ANCOM din str. Delea Noua nr. 2, sector 3, Bucuresti, pot fi depuse la Registratura ANCOM sau pot fi transmise la adresa de posta electronica: consultare@ancom.org.ro ori la numarul de fax +40 372 845 402.”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti