Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiect de ordin BNR. Consultare publica ref. raportarea modificarii potentiale a valorii economice a institutiilor de credit
29.03.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

Banca Nationala a Romaniei a supus dezbaterii publice proiectul de Ordin al BNR privind raportarea modificarii potentiale a valorii economice a institutiilor de credit ca urmare a schimbarii nivelurilor ratelor dobanzii.

Proiectul de ordin include prevederi referitoare la forma si continutul formularelor de raportare aferente modificarii potentiale a valorii economice ca urmare a schimbarii nivelurilor ratelor dobanzii, la nivel individual si, dupa caz, consolidat, de catre institutiile de credit, persoane juridice romane, si sucursalele institutiilor de credit din state terte.

Proiectul de ordin a fost elaborat in contextul in care, potrivit Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei nr. 18/2009 privind cadrul de administrare a activitatii institutiilor de credit, procesul intern de evaluare a adecvarii capitalului la riscuri si conditiile de externalizare a activitatilor acestora, cu modificarile ulterioare, institutiile de credit trebuie sa raporteze – trimestrial pe baza individuala si semestrial pe baza consolidata – modificarea potentiala a valorii economice a acestora ca urmare a schimbarii (de dimensiunea stabilita de catre Banca Nationala a Romaniei) a nivelurilor ratelor dobanzii.

Propunerile si observatiile se pot trimite pana la data de 9 aprilie 2010.

>> Proiect

>> Anexa

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti