Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Mobilitatea conturilor curente in lei ale persoanelor fizice


7 aprilie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Regulile Comune privind mobilitatea conturilor curente în lei ale persoanelor fizice au fost aprobate vineri, 2 aprilie 2010, de Consiliul de Administraţie al Asociaţiei Române a Băncilor.

Potrivit unui comunicat al ABR, “Consiliul de Administraţie al ARB consideră că intrarea în vigoare a Regulilor Comune se va face într-un timp scurt, întrucât acestea au fost elaborate de Comisiile de specialitate din cadrul Asociaţiei Române a Băncilor.

Regulile Comune privind mobilitatea conturilor curente în lei ale persoanelor fizice stabilesc termenii, regulile şi procedurile de furnizare a serviciilor privind mobilitatea contului curent pentru clienţii persoane fizice în conformitate cu reglementările şi practicile naţionale în domeniul plăţilor şi cu Principiile comune privind mobilitatea conturilor emise de Comitetul European pentru Industria Bancară (EBIC), din care face parte Federaţia Bancară Europeană, unde Asociaţia Română a Băncilor este membru.”

>> Reguli comune pentru mobilitatea conturilor curente in lei

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică