« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

Zamfirescu Racoti Predoiu – o noua identitate vizuala
07.04.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Zamfirescu Racoţi Predoiu a demarat la începutul anului 2009 un program amplu de rebranding prin care au fost redefinite misiunea, viziunea şi valorile firmei de avocatură, şi care a inclus crearea unor noi elemente de identitate vizuală.

Procesul de rebranding marchează reinventarea identităţii vizuale a firmei şi vizează regândirea strategiei de poziţionare şi diferenţiere a brandului ZRP pe piaţa serviciilor de avocatură de business din România. Prima etapă a proiectului de rebranding – schimbarea logotipului, a fost recent finalizată. Declinarea noului concept creativ pe materialele de prezentare a firmei va fi implementată în cadrul celei de-a doua etape până la sfârşitul lunii aprilie. Noua identitate urmează a fi integrată şi diviziei de taxe afiliată casei de avocatură.

Acest proces reprezintă o continuare firească a acţiunilor de aliniere la tendinţele unui mediu de afaceri dinamic, dar şi de anticipare a aşteptărilor clienţilor care accesează serviciile ZRP.

„Obiectivul nostru este acela de a ne diferenţia într-o piaţă de avocatură competitivă, prin consolidarea identităţii corporatiste, stabilirea unor criterii care definesc valoarea serviciilor oferite, comunicarea valorilor de brand care stau la baza succesului nostru şi transformarea relaţiei cu clienţii într-o experienţă memorabilă”, declară Ioana Racoţi, Co-Managing Partner Zamfirescu Racoţi Predoiu.

“Valoarea serviciilor oferite de Zamfirescu Racoţi Predoiu porneşte din interior. De aceea vom desfăşura programe de comunicare internă care încurajează viziunea, personalitatea şi talentul fiecărui om din echipă. Strategia de comunicare internă şi externă se va concentra pe un mesaj unitar care reflectă ADN-ul ZRP şi reiterează promisiunea inovaţiei, consecvenţei, calităţii şi discreţiei”, a adăugat Călin Zamfirescu, Co-Managing Partner Zamfirescu Racoţi Predoiu.

Strategia de brand şi elementele creative au fost construite de agenţia de publicitate Propaganda.

“Am propus şahul ca univers pentru rebrandingul ZRP pentru că surprinde într-o dimensiune simbolică activitatea casei de avocatură. În şah, ca şi în business, performanţa cere disciplină, mişcări tactice, strategii de amploare, cunoaşterea perfecta a regulilor şi a mutărilor câştigătoare, dar şi creativitate şi instinct. Sloganul One Move Ahead face parte din acelasi univers şi conţine într-o formă concisă ceea ce îsi propune ZRP, şi anume să aibă întotdeauna un avans, să fie cu un pas înaintea tuturor”, a sintetizat Paul Cioran, copywriter Propaganda.

* * *

Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) este una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, înfiinţată în anul 2006 prin fuziunea a două case de avocatura locale de renume: Călin Zamfirescu & Asociaţii si Racoţi Predoiu & Asociaţii.  ZRP  oferă servicii eficiente şi de înalta calitate atât pe partea de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, cât şi pe cea de litigii.

 
Secţiuni: Content, Media & Publicitate | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Zamfirescu Racoti Predoiu – o noua identitate vizuala”

  1. pompiliu bota spune:

    Minunat! Cei mai corecţi şi mai cinstiţi avocaţi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD