Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Bucuresti. Articole pentru Revista Avocatul
09.04.2010 | JURIDICE.ro

Baroul Bucuresti invita membrii sa contribuie la editarea primului numar, pentru anul 2010, a revistei Avocatul.

Potrivit unui comunicat al Baroului Bucuresti, ”articole privind activitatea baroului; interpretarea şi aplicarea legislaţiei privind profesia de avocat în România.

Materialele vor fi trimise Baroului Bucuresti in format electronic, pana cel mai tarziu 3 mai 2010, pe adresa:  pregatireprofesionala@baroul-bucuresti.ro.

Pentru publicarea articolelor, se va aplica procedura de recunoastere a numarului de ore de pregatire profesionala, în conformitate cu art. 4 alin (1) şi (2) din Hotărârea nr. 448 a Consiliului UNBR din 21 februarie 2009 pentru aplicarea Hotărârii nr. 14 a Congresului avocaţilor (2008).”


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.