Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bucuresti. Contributia obligatorie a avocatilor la CAA va fi de 10% din venitul brut
13.04.2010 | JURIDICE.ro

Baroul Bucuresti a facut publica noua valoare a contributiei obligatorii a avocatilor la sistemul Casei de Asigurari a Avocatilor.

Potrivit unui comunicat al Baroului Bucuresti, ”Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania a hotarat ca incepand cu 1 aprilie 2010 contributia obligatorie a fiecarui avocat cu drept de exercitare a profesiei la sistemul Casei de Asigurari a Avocatilor sa fie de 10% din venitul brut din profesie pe care-l realizeaza, dar nu mai putin de suma reprezentand cota minima obligatorie si nici mai mult de suma reprezentand cota maxima de contributie obligatorie.

Cota individuala minima obligatorie este de 80 lei RON pentru avocatii stagiari si de 230 lei RON pentru avocatii definitivi.

Cota maxima de contributie obligatorie este de 1150 lei RON, atat pentru avocatii stagiari, cat si pentru cei definitivi.

Aceasta hotarare este obligatorie pentru Filiala Casei de Asigurari a Avocatilor Bucuresti care va lua masuri pentru aducerea la indeplinire a acestei decizii.

Nu au fost majorate contributiile catre Baroul Bucuresti si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania.”


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.