Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
CMS CMK
 
Print Friendly, PDF & Email

Razvan Stoicescu a fost promovat partener la Bulboaca & Asociatii
13.04.2010 | JURIDICE.ro

Casa de avocatură de business Bulboacă & Asociaţii anunţă numirea în poziţia de partener a avocatului Răzvan Stoicescu. El va prelua noua funcţie cu data de 15 aprilie 2010.

Decizia duce numărul partenerilor la şase – Adrian-Cătălin Bulboacă (managing partner), Corina G. Ionescu, Valentin Berea, Cosmin Stăvaru, Iulia Stoianof şi Răzvan Stoicescu.

Răzvan Stoicescu, partener, 29 de ani, este avocatul coordonator al echipelor care au asistat statul român în emisiunile de eurobonduri din 2008 (750 milioane Euro) şi 2010 (un miliard de euro).

Răzvan are o experienţă bogată în consilierea finanţatorilor, a împrumutaţilor, a emitenţilor şi a altor categorii de clienţi, internaţionali sau locali, cu privire la problematica diversă specifică pieţelor de capital şi sectorului financiar bancar. Răzvan acordă în mod frecvent asistenţă cu privire la piaţa de capital, finanţări locale şi internaţionale, produse structurate, derivative, achiziţii de participaţii în instituţii de credit, reglementare în sectorul financiar-bancar şi al pieţelor de capital. Totodată, Răzvan asistă şi reprezintă clienţi în aspecte de reglementare în materie aeronautică şi operaţiuni implicând aparate aeronautice, vânzări de active la nivel local şi internaţional, fuziuni şi achiziţii, telecomunicaţii, protecţia datelor personale sau protecţia consumatorilor în sectorul financiar bancar şi al telecomunicaţiilor.

Răzvan este membru al baroului Bucureşti din anul 2004, membru al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România din 2010 şi face parte din echipa de fondatori a Bulboacă & Asociaţii, unde a deţinut, pe rând, poziţiile de Senior Associate şi Managing Associate.

Activitatea lui Răzvan alături de noi până în prezent vorbeşte de la sine: cele două emisiuni de eurobonduri, ca să citez tranzacţiile care au ţinut <<capul de afiş>> al mediului de business în ultimii doi ani, arată că acesta deţine atât calităţile unui manager de proiect impecabil, cât şi cele ale unui excelent practician al dreptului. Pe lângă acestea, condiţii sine qua non în profesia noastră, la Răzvan se adaugă marea capacitate de a lucra într-un mod constructiv alături de client şi de a duce la bun sfârşit tranzacţii complexe, multe în domenii sofisticate în care practica judiciară românească lipseşte sau este încă la începuturi”, a spus Adrian-Cătălin Bulboacă, managing partner al Bulboacă & Asociaţii.

Echipa Bulboacă & Asociaţii numără un total de 25 de avocaţi şi un personal auxiliar de 12 persoane.

Casa de avocatură a fost înfiinţată la începutul anului 2007 devenind, în doar trei ani, unul dintre cele mai puternice branduri de pe piaţa locală de profil.

Printre cele mai importante activităţi ale Bulboacă & Asociaţii, de la lansare, se numără:

  • Reprezentarea Statului Român în emisiunea de Eurobonduri în valoare de 1 miliard de euro, anul acesta;
  • Reprezentarea Statului Român în emisiunea de Eurobonduri în valoare de 750 milioane de euro, în 2008;
  • Acordarea de asistenţă juridică pentru Schroders Investment Management Limited în stabilirea strategiei Fondului Proprietatea S.A. de selecţie a fondului de administrare a activelor sale, estimate la 4 miliarde euro;
  • Acordarea de asistenţă juridică unui dezvoltator al unui proiect eolian în tranzacţia sa cu Verbund S.A.;
  • Acordarea de asistenţă juridică pentru Proton Technologies în vânzarea unei participaţii majoritare către Vodafone România S.A.;
  • Acordarea de asistenţă juridică firmei OTP Ungaria în legătură cu vânzarea diviziunii de asigurări către societatea franceză Groupama, reprezentând o tranzacţie în valoare de 897,2 milioane USD.

Bulboacă & Asociaţii este menţionată de cele mai prestigioase anuare europene ale firmelor de avocatură drept una dintre firmele de top pe piaţa românească a avocaturii de business.

Ediţiile din 2008, 2009 şi cele din 2010 ale International Financial Law Review, Chambers & Partners Global, Chambers & Partners Europe sau The Legal 500 includ Bulboacă & Asociaţii printre cele mai importante firme de avocatură din România în ceea ce priveşte domeniile Fuziuni şi Achiziţii, Bancar, Litigii, Project Finance.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.