Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Arbitraj
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Solutionarea prin metode alternative a litigiilor de proprietate intelectuala – Bucuresti, 16 aprilie 2010

13 aprilie 2010 | JURIDICE.ro

In data de 16 aprilie 2010 (Bucuresti, hotel Hilton), CNCPIR si ASDPI organizeaza conferinta „Soluţionarea prin metode alternative a litigiilor de proprietate intelectuala”. Evenimentul  va marca o premiera pentru Romania prin participarea d-lui Erik WILBERS, directorul Centrului de Arbitraj şi Mediere de pe lângă Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale.

Conferinţa beneficiază de sprijinul Centrului de Arbitraj şi Mediere de pe lângă Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale, al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României,  al Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor si al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci.

Partenerii evenimentului sunt casele de avocatura CMS Cameron McKennaNestor  Diculescu Kingston Petersen si Leaua & Asociatii.

>> Agenda


Aflaţi mai mult despre ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.