Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Arbitraj
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Solutionarea prin metode alternative a litigiilor de proprietate intelectuala – Bucuresti, 16 aprilie 2010

13.04.2010 | JURIDICE.ro

In data de 16 aprilie 2010 (Bucuresti, hotel Hilton), CNCPIR si ASDPI organizeaza conferinta „Soluţionarea prin metode alternative a litigiilor de proprietate intelectuala”. Evenimentul  va marca o premiera pentru Romania prin participarea d-lui Erik WILBERS, directorul Centrului de Arbitraj şi Mediere de pe lângă Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale.

Conferinţa beneficiază de sprijinul Centrului de Arbitraj şi Mediere de pe lângă Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale, al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României,  al Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor si al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci.

Partenerii evenimentului sunt casele de avocatura CMS Cameron McKennaNestor  Diculescu Kingston Petersen si Leaua & Asociatii.

>> Agenda


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan

No announcement available or all announcement expired.