CyberlawDrept civilDrept constituţionalUEBusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporate
ComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Arbitraj
DezbateriCărţiProfesionişti

Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Solutionarea prin metode alternative a litigiilor de proprietate intelectuala – Bucuresti, 16 aprilie 2010

13.04.2010 | JURIDICE.ro

In data de 16 aprilie 2010 (Bucuresti, hotel Hilton), CNCPIR si ASDPI organizeaza conferinta „Soluţionarea prin metode alternative a litigiilor de proprietate intelectuala”. Evenimentul  va marca o premiera pentru Romania prin participarea d-lui Erik WILBERS, directorul Centrului de Arbitraj şi Mediere de pe lângă Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale.

Conferinţa beneficiază de sprijinul Centrului de Arbitraj şi Mediere de pe lângă Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale, al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României,  al Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor si al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci.

Partenerii evenimentului sunt casele de avocatura CMS Cameron McKennaNestor  Diculescu Kingston Petersen si Leaua & Asociatii.

>> Agenda


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.