Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Mediere
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti
 1 comentariu

Institutia medierii in dreptul romanesc si in dreptul Uniunii Europene – Bucuresti, 16 aprilie 2010
13.04.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Mediere
JURIDICE - In Law We Trust

În data de 16 aprilie 2010, la iniţiativa Asociaţiei ”Centrul Mediatorilor Profesionişti – Bucureşti” va fi organizat la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti seminarul cu tema „Instituţia medierii în dreptul românesc şi în dreptul Uniunii Europene”. La acest eveniment vor participa atât judecători din cadrul Judecătoriei sectorului 3 Bucureşti, cât şi judecători care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Judecătoriei sectorului 5 Bucureşti.

Acesta reprezintă al treilea eveniment organizat în Bucureşti în cadrul seminariilor desfăşurate de către Centrul de Mediere Craiova în parteneriat cu Asociaţia Magistraţilor din România, conform Protocolului nr. 1 din 4 martie 2009 încheiat între aceste asociaţii. Primul seminar organizat în Bucureşti în cadrul Protocolului menţionat s-a desfăşurat în data de 16 noiembrie 2009 la Curtea de Apel Bucureşti, iar al doilea seminar a avut loc în data de 17 februarie 2010 la Judecătoria sectorului 6 Bucureşti, având drept scop diseminarea informaţiilor referitoare la mediere.

Seminarul din data de 16 aprilie 2010 va fi urmat de încheierea unui protocol permanent de colaborare între Asociaţia ”Centrul Mediatorilor Profesionişti – Bucureşti” si Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, în vederea promovării medierii şi a Directivei nr. 2008/52/CE a Parlamentului European privind medierea. Acesta reprezintă al doilea protocol permanent de promovare a medierii încheiat de către Asociaţia ”Centrul Mediatorilor Profesionişti – Bucureşti” şi instanţele de judecată din Bucureşti.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti