Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MJ. Autoritatile italiene il extradeaza pe Costica Argint


14 aprilie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Ministerul Justitiei a fost informat, luni, 12 aprilie 2010, de catre autoritatile italiene cu privire la extradarea in Romania a cetateanului roman Costica Argint  in vederea executarii pedepsei de trei ani si sase luni de inchisoare.

Potrivit unui comunicat al MJ, ”preluarea sub escorta de pe teritoriul Italiei si aducerea in tara a lui Costica Argint se va realiza de catre Ministerul Administratiei si Internelor.

Reamintim ca Ministerul Justitiei a transmis, pe 19 martie 2008, cererea de extradare a cetateanului roman Costica Argint, insotita de documentele justificative, Ministerului Justitiei din Republica Italiana. Cererea de extradare a fost inaintata dupa efectuarea controlului de regularitate si a fost formulata in baza incheierii din data de 4 martie 2008 a Tribunalului Vrancea, Sectia Penala.

La data de 10 decembrie 2009, Ministerul Justitiei a efectuat o revenire catre Ministerul Justitiei italian prin care a solicitat informatii cu privire la stadiul procedurii de extradare. Ulterior, pe 22 decembrie 2009, Biroul National Interpol a informat ca la aceeasi data cetateanul roman Costica Argint a fost arestat provizoriu in vederea extradarii din Republica Italiana.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică