Secăiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci

Conferinta ref. protectia drepturilor de proprietate intelectuala – Bucuresti, 13-16 iulie 2010


14 aprilie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale

Institutului National al Magistraturii a anuntat organizarea, de catre Ambasada SUA la Bucuresti, in perioada 13-16 iulie 2010, la sediul Oficiului American pentru Inventii si Marci (United States Patent and Trademark Office) din Alexandria (Virginia, in apropiere de Washington D.C.) unei conferinte in domeniul protectiei drepturilor de proprietate intelectuala.

Conferinta va include informari din partea reprezentantilor administratiei guvernamentale a SUA, precum si ale unor experti din partea industriilor private referitoare la probleme si practici curente in exercitarea si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. In cadrul conferintelor similare organizate anterior au fost abordate probleme precum: standarde internationale in materia protectiei drepturilor de proprietate intelectuala; masuri vamale de protectie a drepturilor de proprietate intelectuala in SUA; investigarea cauzelor de proprietate intelectuala si perspectivele organizarii instantelor competente sa solutioneze cauze de proprietate intelectuala; impactul incalcarii drepturilor de proprietate intelectuala asupra sanatatii si sigurantei publice. Participarea la conferinta este deschisa judecatorilor, procurorilor si reprezentantilor din administratia de stat cu atributii/competente sau specializare in domeniul proprietatii intelectuale.

Toate cheltuielile aferente participarii la stagiu (transport international, viza, cazare si masa) se suporta de catre participanti sau de institutia in cadrul careia isi desfasoara activitatea.

Magistratii interesati sunt rugati sa transmita la Institutul National al Magistraturii, pana la data de 26 aprilie 2010, pe fax sau e-mail, un CV in limba engleza si o scurta descriere a responsabilitatilor din care sa rezulte specializarea in solutionarea/investigarea cauzelor de proprietate intelectuala.

Conferinta se va desfasura in limba engleza, cu asigurarea traducerii in limba franceza, motiv pentru care foarte buna cunoastere a limbii engleze/franceze de catre participanti reprezinta o conditie obligatorie.

Mentionam ca pentru acest stagiu este alocat un loc iar in cazul depunerii mai multor candidaturi, selectia magistratului participant va fi realizata de Ambasada SUA.

Persoana de contact in vederea comunicarii candidaturilor de participare este dna expert Nadia-Simona TARAN, tel. 021.407.62.64, fax 021.407.62.67, e-mail nadia.taran@inm-lex.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică