Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Danila, Petre & Asociatii. Succes obtinut la ICCJ ref. impiedicare incheiere procedura de lichidare a uneia dintre cele mai importante firme de constructii
14.04.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Echipa de avocati din cadrul departamentului de litigii al Societatii civile de avocati  DANILA, PETRE & ASOCIATII a reprezentat cu succes SC CONSOL SA- societate in lichidare-in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie-Sectia civila si de proprietate intelectuala, in dosarul nr. 6889/1/2009.

Dosarul a avut drept obiect recursul declarat de catre reclamanta impotriva deciziei prin care, in apel, s-a respins  actiunea in revendicare a terenului situat in Bucuresti, str. Fabrica de Caramida si de ridicare a constructiilor edificate, formulata de aceasta, ca neintemeiata.”

„Dupa sapte ani de judecata si parcurgerea mai multor cicluri procesuale, s-a pus in sfarsit capat irevocabil acestui litigiu, a carui desfasurare impiedica incheierea procedurii de lichidare judiciara a uneia dintre cele mai importante firme de constructii de pe piata romaneasca” a declarat avocat Luminita Danila, senior partner, coordonatorul departamentului de litigii.

„Suntem incantati sa constatam ca, prin solutionarea irevocabila a acestei cauze, vom putea sa facem un pas important in procesul de lichidare judiciara. Pe terenul in litigiu este construit , în cadrul unui program ANL , un intreg cartier de locuinte. Respingerea recursului  creaza posibilitate finalizarii valorificării loturilor de teren pe care s-au edificat constructiile, obtinandu-se astfel sume importante destinate acoperirii creantelor” a declarat Cornel Florea, reprezentantul SC CONSULTA 99 SPRL, lichidatorul judiciar al SC CONSOL SA.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.