Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Danila, Petre & Asociatii. Succes obtinut la ICCJ ref. impiedicare incheiere procedura de lichidare a uneia dintre cele mai importante firme de constructii
14.04.2010 | JURIDICE.ro

Echipa de avocati din cadrul departamentului de litigii al Societatii civile de avocati  DANILA, PETRE & ASOCIATII a reprezentat cu succes SC CONSOL SA- societate in lichidare-in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie-Sectia civila si de proprietate intelectuala, in dosarul nr. 6889/1/2009.

Dosarul a avut drept obiect recursul declarat de catre reclamanta impotriva deciziei prin care, in apel, s-a respins  actiunea in revendicare a terenului situat in Bucuresti, str. Fabrica de Caramida si de ridicare a constructiilor edificate, formulata de aceasta, ca neintemeiata.”

„Dupa sapte ani de judecata si parcurgerea mai multor cicluri procesuale, s-a pus in sfarsit capat irevocabil acestui litigiu, a carui desfasurare impiedica incheierea procedurii de lichidare judiciara a uneia dintre cele mai importante firme de constructii de pe piata romaneasca” a declarat avocat Luminita Danila, senior partner, coordonatorul departamentului de litigii.

„Suntem incantati sa constatam ca, prin solutionarea irevocabila a acestei cauze, vom putea sa facem un pas important in procesul de lichidare judiciara. Pe terenul in litigiu este construit , în cadrul unui program ANL , un intreg cartier de locuinte. Respingerea recursului  creaza posibilitate finalizarii valorificării loturilor de teren pe care s-au edificat constructiile, obtinandu-se astfel sume importante destinate acoperirii creantelor” a declarat Cornel Florea, reprezentantul SC CONSULTA 99 SPRL, lichidatorul judiciar al SC CONSOL SA.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.