Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Maramures. Omor calificat savarsit de femeie in varsta de 53 de ani. Judecare in stare de libertate
16.04.2010 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Comunicat Tribunalul Maramures: „Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin Încheierea penală nr.187  din data de 15.04.2010, pronunţată în dosarul nr. 2042/100/2010 al Tribunalului Maramureş, s-a respins propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, de arestare preventivă pentru 29 de zile a inculpatei Muller Hortenzia, în vârstă de 53 ani, domiciliată în Israel, oraş Hadera, cu locuinţa temporară în localitatea Băiţa, oraşul Tăuţii Măgherăuş, cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat, prevăzute de art.174 alin.1 raportat la art.175 lit.c Cod penal, şi s-a dispus luarea faţă de aceasta a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara pe o durată de 30 de zile.

De asemenea, instanţa a dispus ca inculpata să respecte  următoarele obligaţii:

a. să se prezinte la organul de urmărire penală sau după caz, la instanţa de judecată, ori de câte ori este chemată;

b. să se prezinte la Postul de poliţie Tăuţii Magherăuş, conform programului de supraveghere întocmit de acest organ de poliţie sau ori de câte ori este chemată;

c. să nu-şi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura;

d. să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.

Împotriva acestei încheieri nu s-a declarat recurs, calea de atac putând fi declarată în termen de  24 de ore de la pronunţarea ei.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Tribunalul Maramures. Omor calificat savarsit de femeie in varsta de 53 de ani. Judecare in stare de libertate”

  1. luckystar spune:

    s-ar putea, in perioada urmatoare, sa procurati si sa postati pe site textul incheierii ? este un caz rarisim si eu unul as fi foarte curios sa citesc motivarea. multumesc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate