Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Bostina si Asociatii asista societatile de proiect prin care Energias du Portugal (EDP) intentioneaza sa dezvolte proiectele eoliene din Dobrogea


16 aprilie 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Boştină şi Asociaţii oferă asistenţă juridică şi consultanţă proiectului prin care Energias du Portugal (EDP) intenţionează să dezvolte mai multe proiecte eoliene din Dobrogea ce ar putea însuma peste 200 MW instalaţi. Casa de avocatură asistă societăţile de dezvoltare a proiectelor precum şi consultantul local al EDP, Windexpert, în demersurile întreprinse la autorităţile competente privind realizarea formalităţilor administrative de obţinere a avizelor şi autorizaţiilor necesare construirii de noi unităţi de producere a energiei electrice.

“Complicaţiile birocratice care pot apărea în procesul de obţinere a aprobărilor şi avizelor necesare construcţiilor sunt, din păcate, bine-cunoscute. Chiar dacă a devenit deja desuet să comentezi asupra situaţiei, aceasta este încă o realitate nefericită care poate fi depăşită doar prin experienţă, perseverenţă, şi încredere”, spune Dana Dunel, Avocat Asociat, coordonatorul departamentului Energie, Petrol şi Gaze din cadrul Boştină şi Asociaţii.

EDP este al treilea producător de electricitate în turbine eoliene la nivel mondial, având capacităţi instalate de 6.227 MW la finalul lui 2009, precum şi alte 739 MW în curs de realizare, din care 43% în SUA. EDP activează, de asemenea, în opt ţări europene (Portugalia, Spania, Franţa, Belgia, Polonia, Italia, Marea Britanie şi România şi în Brazilia.

Despre Boştină si Asociaţii: : Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este unul din liderii pieţei de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în 2009 de 16,98 milioane EURO si peste 130 de avocaţi si colaboratori. Cu birouri în Bucureşti, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 16 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Firme Boştină şi Asociaţii oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiar-contabilă – prin Boştină Accounting and Fiscal Consulting – şi managerială privind implementarea diverselor programe finanţate de Uniunea Europeană, prin firma “Boştină & Associates Financial Consulting”.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro