Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MJ. Birourile teritoriale pentru cetatenie din Iasi si Suceava s-au mutat in sediile Prefecturilor
27.04.2010 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Ministerul Justitiei a anuntat ca Birourile teritoriale pentru cetatenie din Iasi si Suceava isi desfasoara activitatea, incepand cu data de 23 aprilie 2010, in sediile Prefecturilor aferente celor doua judete.

Potrivit unui comunicat al MJ, ”noul Birou teritorial pentru cetatenie din Iasi va functiona in cadrul Prefecturii Iasi, Strada Anastasie Panu, nr. 60, parter, iar Biroul teritorial pentru cetatenie din Suceava va functiona in cadrul Prefecturii Suceava, Strada Stefan cel Mare, nr.36, parter, camera 12. Programul de lucru al birourilor nu se va modifica, acestea urmand sa aiba program permanent de lucru cu publicul de luni pana vineri intre orele 9.00-17.00. Precizam ca in cadrul acestor birouri se inregistreaza dosarele persoanelor care au dobandit cetatenia romana prin nastere sau prin adoptie si care au pierdut-o din motive neimputabile lor sau aceasta cetatenie le-a fost ridicata fara voia lor, precum si descendentilor acestora pana la gradul III, la cerere care pot redobandi sau li se poate acorda cetatenia romana, cu posibilitatea pastrarii cetateniei straine si stabilirea domiciliului in tara sau cu mentinerea acestuia in strainatate.

Reamintim ca, incepand cu data de 8 februarie 2010, au fost deschise birouri teritoriale pentru cetatenie in Iasi, Timisoara, Galati, Suceava, Cluj-Napoca.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate