Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

MMFPS. Proiect de HG ref. la aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului
27.04.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a dat publicitatii, luni, 26 aprilie 2010, un proiect de Hotarare de Guvern referitoare la modificarea altei HG pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Potrivit unui comunicat al MMFPS, ”Hotarare privind modificarea Anexei nr. 13 la Hotararea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si transmiterea unei parti dintr-un imobil, din proprietatea publica  a statului si din administrarea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Galati in proprietatea publica a municipiului Galati si in administrarea Consiliului Local al municipiului Galati

In temeiul art.108 din Constitutia Romaniei, republicata, al art.9, alin (1), al art.12, alin.(1) si (2) si al art.20, alin (1) si (2) din Legea nr.213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia, cu modificarile si completarile ulterioare,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare:

Art. 1. – Anexa nr.13 la Hotararea Guvernului nr.1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.1.020 si 1.020 bis din 21 decembrie 2006, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica la pozitia MF nr.101837 conform anexei nr.1 la prezenta hotarare.

Art. 2. – Se aproba transmiterea unei parti dintr-un imobil, situat in municipiul Galati, avand datele de identificare prevazute in anexa nr.2, din proprietatea publica a statului si din administrarea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Galati, in proprietatea publica a municipiului Galati siin administrarea Consiliului Local al municipiului Galati.

Art. 3.- Predarea-preluarea imobilului ce se transmite potrivit art.2 se face pe baza de protocol incheiat intre cele doua parti, in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Art. 4. – Anexele nr.1 si 2 fac parte integranta din prezenta hotarare.

PRIM – MINISTRU

EMIL BOC”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti