Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

MMFPS. Proiect de HG ref. la aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului


27 aprilie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Noutăți legislative

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a dat publicitatii, luni, 26 aprilie 2010, un proiect de Hotarare de Guvern referitoare la modificarea altei HG pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Potrivit unui comunicat al MMFPS, ”Hotarare privind modificarea Anexei nr. 13 la Hotararea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si transmiterea unei parti dintr-un imobil, din proprietatea publica  a statului si din administrarea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Galati in proprietatea publica a municipiului Galati si in administrarea Consiliului Local al municipiului Galati

In temeiul art.108 din Constitutia Romaniei, republicata, al art.9, alin (1), al art.12, alin.(1) si (2) si al art.20, alin (1) si (2) din Legea nr.213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia, cu modificarile si completarile ulterioare,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare:

Art. 1. – Anexa nr.13 la Hotararea Guvernului nr.1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.1.020 si 1.020 bis din 21 decembrie 2006, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica la pozitia MF nr.101837 conform anexei nr.1 la prezenta hotarare.

Art. 2. – Se aproba transmiterea unei parti dintr-un imobil, situat in municipiul Galati, avand datele de identificare prevazute in anexa nr.2, din proprietatea publica a statului si din administrarea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Galati, in proprietatea publica a municipiului Galati siin administrarea Consiliului Local al municipiului Galati.

Art. 3.- Predarea-preluarea imobilului ce se transmite potrivit art.2 se face pe baza de protocol incheiat intre cele doua parti, in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Art. 4. – Anexele nr.1 si 2 fac parte integranta din prezenta hotarare.

PRIM – MINISTRU

EMIL BOC”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică