Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
2 comentarii

UNJR si AMR la Curtea de Apel Bacau si Curtea de Apel Galati ref. alegeri CSM
28.04.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania si Asociatia Magistratilor din Romania organizeaza in data 29 aprilie 2010 la sediul Curtii de Apel Bacau, respectiv in data 30 aprilie 2010 la sediul Curtii de Apel Galati intalniri cu magistratii din judetele arondate cu tema `Cum garanteaza Consiliul Superior al Magistraturii independenta justitiei? Analiza trecutului si prefigurarea viitorului`.
Vor participa vicepresedintele U.N.J.R. – jud. Catalin Chirita si presedintele A.M.R. – jud. Maria-Mona Pivniceru. Vor sustine prezentari magistratii Cristi Danilet (Jud. Oradea), Adrian Neacsu (Tr. Vrancea), Horatius Dumbrava (CA Tg.Mures), Elisabeta Dragut (PCA Craiova), Elena Hach (PCA Brasov).
Evenimentul face parte dintr-o serie de intalniri organizate pe parcursul acestui an in toate curtile de apel din Romania, in perspectiva identificarii temelor de interes pentru magistrati si posibililor candidati pentru viitorul CSM, alegerile pentru acesta urmand a se desfasura in toamna anului 2010.
Sunt invitati sa participe magistratii din raza celor doua curti de apel.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania si Asociatia Magistratilor din Romania organizeaza in data 29 aprilie 2010 la sediul Curtii de Apel Bacau, respectiv in data 30 aprilie 2010 la sediul Curtii de Apel Galati intalniri cu magistratii din judetele arondate cu tema „Cum garanteaza Consiliul Superior al Magistraturii independenta justitiei? Analiza trecutului si prefigurarea viitorului”.

Vor participa vicepresedintele U.N.J.R. – jud. Catalin Chirita si presedintele A.M.R. – jud. Maria-Mona Pivniceru. Vor sustine prezentari magistratii Cristi Danilet (Jud. Oradea), Adrian Neacsu (Tribunalul Vrancea), Horatius Dumbrava (Curtea de Apel Targu Mures), Elisabeta Dragut (PCA Craiova), Elena Hach (PCA Brasov).

Evenimentul face parte dintr-o serie de intalniri organizate pe parcursul acestui an in toate curtile de apel din Romania, in perspectiva identificarii temelor de interes pentru magistrati si posibililor candidati pentru viitorul CSM, alegerile pentru acesta urmand a se desfasura in toamna anului 2010.

Sunt invitati sa participe magistratii din raza celor doua curti de apel.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “UNJR si AMR la Curtea de Apel Bacau si Curtea de Apel Galati ref. alegeri CSM”

  1. jean pierre papin spune:

    Foarte frumos, dar domnii judecatori care se tot plimba pe la alte instante isi mai fac treaba la instantele lor sau sunt obisnuiti cu chiulul si cu clenfaneala pe juridice.ro … sa vad eu cine va alege …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.