Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiect de lege ref. infiintarea Fondului de garandare a drepturilor din sistemul de pensii private
03.05.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a dat publicitatii, vineri, 30 aprilie 2010, un proiect de Lege privind infiintarea, organizarea si functionarea Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private.

Potrivit unui comunicat al MMFPS, „LEGE privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Fondului de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private

CAPITOLUL I
Dispoziţii generale
Art. 1. – La data intrării în vigoare a prezentei legi se înfiinţează Fondul de garantare a drepturilor din sistemul de pensii private, denumit în continuare Fondul de garantare.

Art. 2. – (1) Fondul de garantare se constituie ca persoană juridică de drept public.
(2) Organizarea şi funcţionarea acestuia se stabilesc prin statut propriu aprobat de Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, la propunerea Consiliului de administraţie al Fondului de garantareşi se publică în Monitorul Oficial al României.
(3) Sediul Fondului de garantare este în municipiul Bucureşti.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti